2777
2789
عنوان

همکارای محترم پزشک یک لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 72 پست
منظورتون اینه در پا ها احساس ضعف دارین ؟ بی هوشی کامل بودین یا اپی درال شدین یا اسپاینال ؟

اصطلاحاتي كه ميگين نميدونم ولي از كمر به پايين.پاهام مثل وقت عادت ولي با درجه كمتر شايد اسمش ضعف باشه و اينكه خانم دكتر چرا تا يه مدت بعد سزاريان نفسم بالا نميومد و احساس ميكردم يه چيز مثل ستون توي وجودمه البته من قبلش دو روز بستري بودم و دو تا سرم آمپول فشار مصرف كردم 

ببخشید عزیزم، این پنیر،پروانه بهداشتی داره؟سال 91 جز محصولات غیرمجاز معرفی شده چون به نی نی میدید گ ...

جدی؟ چک نکردام ؟

ولی برا پسر من فقط همین خوب بوده دیگه هیچی سازگار نبود

حتما بررسی میکنم اطلاع میدم

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصطلاحاتي كه ميگين نميدونم ولي از كمر به پايين.پاهام مثل وقت عادت ولي با درجه كمتر شايد اسمش ضعف باش ...

بعد هم از لحاظ روحي تا مدتي مريض شدم نميدونم افسردگي بود يا نه به نظرتون به خاطر آمپول هاي فشار بود؟

اصطلاحاتي كه ميگين نميدونم ولي از كمر به پايين.پاهام مثل وقت عادت ولي با درجه كمتر شايد اسمش ضعف باش ...

عزیزم از عوارض بی حسی  میتونه باشه 

که بسته به مقدار داروی تزریق شده به کمر و تعداد دفعات که سوزن میزنن به مهره کمر چاقی بیمار و خیلی چیزها ربط داره 

بعد هم از لحاظ روحي تا مدتي مريض شدم نميدونم افسردگي بود يا نه به نظرتون به خاطر آمپول هاي فشار بود؟

مایعات خیلیییی زیاد مصرف کنید 

و ویتانین ب 1 هر 12 ساعت 

عوارض بی حسی حداقل تاد2 هفته از بین میره 

برای شما احتمال ضعف اعصاب پا مطرح میشه 

یک غلطک زیر پاتون بگذارید و کف پا ورزش بدید و حتما روزی 20 دقیقه پاتون به دیوار بزنید 

امپول فشار عوارض افسردگی نداره 

احتمال افسردگی بعد زایمان هست اگر ادامه دارد حتما روانپزشک مراجعه کنید

خانم دكتر شما يا يه بچه سختتون نيست؟ميتونين به بچه برسين از لحاظ روحي منظورمه.آخه خيلي بچه داري سخته ...

سخت که هست 

ولی خانواده های خودم و همسرم زیاد کمکم میکنن 

بچه ها هم پرستار دارن