2777
2789
عنوان

چطور چشم سوممونو باز کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 141 پست
چه جالب من درمورد چيزاي ماورايي خيلي چيزا ميدونم و در كل علاقه دارم و دنبال ميكنم اما نميدونستم ...

تو رو خدا برای مشکل من  خواب ببین .. و بهم بگو ..در مورد برادرمه. 

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
من خودم به دایی ابراهیم اعتقاد دارم ..مال اهوازه ولی فقط توی سایتش باید باشیم . ولی کارای دیگه داره ...

میفهمم منم میخوام چشم سوم داشته باشم ولی اون چیزارو نبینم ولی اونم که امکانش نیست پس بهترش همون استاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلیل فراری شدنش و علت اعتیادشو باید بدونید تا با انگیزه برگرده

داستانش طولانیه . رفیق بد .و خیلی چیزای دیگه . روانی ام یک لحظه نمیتونم خوش باشم تا خوشی میاد سراغم به  یاد داداشم گریه میکنم که الان کجاست و چخبر

داستانش طولانیه . رفیق بد .و خیلی چیزای دیگه . روانی ام یک لحظه نمیتونم خوش باشم تا خوشی میاد سراغم ...

الهی بگردم دعا کن براش

و مطءن باش بزودی برمیگرده

امیدت ب خدا باشه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
حالا چیشد مگه؟خوب شدی؟ چیزی تو زندگیت تغییر کرد؟

اره خداروشکر خوبم الان 

نه والا چیزیم تغییر نکرد فقط خودمو عذاب دادم

خودتو ب خدای مهربونو بزرگ بسپار فقط

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
میفهمم منم میخوام چشم سوم داشته باشم ولی اون چیزارو نبینم ولی اونم که امکانش نیست پس بهترش همون استا ...

استاد هم  ترسناکه😐

چه جالب من درمورد چيزاي ماورايي خيلي چيزا ميدونم و در كل علاقه دارم و دنبال ميكنم اما نميدونستم ...

گلم خیلی ممنون میشم ازت برا منم دعا کنی واگه خواب دیدی بهم بگی اگه سوالی داشتی بپرس 

گلم خیلی ممنون میشم ازت برا منم دعا کنی واگه خواب دیدی بهم بگی اگه سوالی داشتی بپرس 

باشه عزيزم والا من كه ازين چشم سوم و اينا ميترسم همينجوريشم تنها تا حالا نخوابيده شبا ،خيلي ترسوئم همش فكر ميكنم ميخوان بيان منو ببرن 😅

باشه عزيزم والا من كه ازين چشم سوم و اينا ميترسم همينجوريشم تنها تا حالا نخوابيده شبا ،خيلي ترسوئم ه ...

خخخخخخخخ وااااای باور کن منم خیلی ترسوام من فک نمیکردم‌ این قد کار داره فقط میخواستم ذهن بخونم اونم که تیرمبه خطا رفت

خخخخخخخخ وااااای باور کن منم خیلی ترسوام من فک نمیکردم‌ این قد کار داره فقط میخواستم ذهن بخونم اونم ...

اينجور كارا دل ميخواد شجاعت ميخواد اگه بترسي كه نميشه،دنيا و انرژي ها زيادن و نامحدود بنظرم شايد انتخاب باخودت بوده شروع كرده باشي اما اخرش رو تو نميتوني انتخاب كني ديگه مجبوري ادامه بدي هميشه دونستن خوب نيست بعضي وقتا ندونستن بهتره

اينجور كارا دل ميخواد شجاعت ميخواد اگه بترسي كه نميشه،دنيا و انرژي ها زيادن و نامحدود بنظرم شاي ...

اره گلم راست میگی کور کورانه فقط میخواستم پیشونیم سوراخ شه چشمم معلومه شه نمیدونستم کارای زیادی داره

اره گلم راست میگی کور کورانه فقط میخواستم پیشونیم سوراخ شه چشمم معلومه شه نمیدونستم کارای زیادی داره

سلام استارتر عزیز من دیر تاپیکتو خوندم همه چیزهایی که بچه ها گفتند راست وبه کنار. مواظب باش که دنبال استاد رفتی که تقریبا همشون دروغگو هستند و خیلی رحم داشته باشن فقط ازت پول بگیرن. خیلی دختر و خانم های جوان تو دامشون افتادند و ابرو..... استاد واقعی در ایران انگشت شماره شاید زیر 10 نفر باشن. نمیدونم دلم خواست بهت بگم مواظب خودت باش