2777
2789
عنوان

چطور چشم سوممونو باز کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 141 پست
سلام استارتر عزیز من دیر تاپیکتو خوندم همه چیزهایی که بچه ها گفتند راست وبه کنار. مواظب باش که دنبال ...

سلام  گلم ممنون که نظرتو گفتی چشم مواظب بعد خونون راجبش  اره فهمیدم سخته دنبالش نرم بهترین کاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم خطرناکه ولی واقعا یه چیزای هست که فک کنم چارش همین باشه چاره دیگع ندارم از  میشه بیشتر ر ...

دوست عزیز اصلا سراغ این کارا نرو خیلی وحشتناکه.اولا که خیلی سخته و چندین سال تمرین میخواد به این اسونیا نیس.بعدشم اگه چشم سومت باز بشه موجودات ماورا میبینی صداهاشونو میشنوی.منزوی میشی ترسو میشی همه فک میکنن دیونه شدی البته با عرض معذرت.خیلی وحشتناکه.و عوارض جسمی هم داره مثل میگرن ضعف چشمها.در ضمن باید از چاکرای ریشه شروع کنی به ازاد کردن تا برسی به چشم سوم خیلی زمانبر و سخت هستش.و معمولا انجام این کارها بدون استاد عاقبت خوشی نداره

اذیت چرا چشم سوم باز کنم ذهن میتونم بخون میتونم نامری شم همه یا حتی رو هوا راه برم طرف بد زیاد نداره ...

اصلا این چیزیا یی که گفتید امکان پذیر نیست.اول یکم راجع به چشم سوم تحقیق و مطالعه کنید به ببرید سراغش.که البته به شدت منعتون میکنم از اینکار.عاقبت خوبی براتون نداری دوست عزیزم