2777
2789
عنوان

چطور چشم سوممونو باز کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 141 پست
۱۸ سال عزیزم

عزیزم سن و سالت کمه فریب تبلیغات محازی و شاید فیلم های یو تیوب و خوردی به خدا همش چرته

ازت خواهش میکنم سمت این مسائل نرو اصلا اونجوری که تو فکر میکنی نیست خیلی اتفاقات بدی برات میوفته

جوری که برای یک دقبقه خوابه شبانه زار میزنی و التماس میکنی که فقط بتونی پلکاتو روی هم بذاری

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
عزیزم سن و سالت کمه فریب تبلیغات محازی و شاید فیلم های یو تیوب و خوردی به خدا همش چرته ازت خواهش می ...

خیلی ممنون گلم که کمکم کردید خیلی چیز هارو اشتباه فهمیده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶چطور میشه؟

فکر چشم سومتو باز کردی بعد فهمیدی ک دورو برت اجنه و روح هست بعد ک ببندی همش حس میکنی دنبالتن یا کنارت از ترس و استرس ..

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
خیلی ممنون گلم که کمکم کردید خیلی چیز هارو اشتباه فهمیده بودم

من برام جیزایی بدی پیش اومد خواهش میکنم راجع بهش حتی فکر نکن گلم

من واقعا شبا التماس ب خدا میکردم که بتونم چشمامو روی هم بزارم وحشتناک بود.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
من برام جیزایی بدی پیش اومد خواهش میکنم راجع بهش حتی فکر نکن گلم من واقعا شبا التماس ب خدا میکردم ک ...

حالا چیشد مگه؟خوب شدی؟

چیزی تو زندگیت تغییر کرد؟

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
پیش استادی که همه چاکراش باز باش فک کنم فقط اون میتونه کمکتون کنه 

استاد کجا ست . رمالها که دروغ میگن

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
خو برید اداره پلیس اینکارا چیه

عزیزم دو سال پیش هم قهر کرد و رفت .میگه منو به حال خودم بزارید .بعدش توی خرم آباد پیداش کردیم داداشم بردش همدان کمپ .پاک پاک شد اومد.. یکسال بعدش دوباره شروع کرد همون اشتباهات قبلی بازم قهر کرد میگه ولم کنید زندگی خودمه.. و از خونه رفت.. دوست دارم خودم پیداش کنم و اساسی برش گرودنم به زندگی . خانواده رو خیلی اذیت کرده. من میخام پیداش کنم وازش مراقبت کنم.

چشم سوم وسط پیشونیه اندازه یه لوبیا الان بستست ولی اگه باز بشه میتونی موجودات ماورایی رو ببینی و حس ...

چه جالب من درمورد چيزاي ماورايي خيلي چيزا ميدونم و در كل علاقه دارم و دنبال ميكنم اما نميدونستم هر ادم عادي اي هم ميتونه به اون درجه برسه فكر كنم خيلي بايد رياضت بكشي و كار أسوني نيست وگرنه كه همه اينكارارو ميكردن ،شايد باورت نشه من خودم خيلي از اتفاقاي مهم زندگيو از قبل خواب ميبينم و واقعا واسم عجيبه واسه همه عجيبه در حدي كه هركس تو فأميل بچه دار ميشه ماه اول حاملگي بمن ميگن واسه ما نيت كن ببين بچمون چيه،يا واسه ازدواج كردناشون حتي يك بار هم نشده خوابم خطا داشته باشه عين واقعيت رو ميبينم 

عزیزم دو سال پیش هم قهر کرد و رفت .میگه منو به حال خودم بزارید .بعدش توی خرم آباد پیداش کردیم داداشم ...

عزیزم دلیل فراری شدنش و علت اعتیادشو باید بدونید تا با انگیزه برگرده

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
چه جالب من درمورد چيزاي ماورايي خيلي چيزا ميدونم و در كل علاقه دارم و دنبال ميكنم اما نميدونستم ...

عزیز..برامنم نیت کن..ایا بچه دارمیشم🙏

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
اووو من‌ دوره ولی تا جایی که از فامیل ها شنیدم خوزستان اینا استاد دارن بگردی یکم مینونی پیدا کنی الب ...

من خودم به دایی ابراهیم اعتقاد دارم ..مال اهوازه ولی فقط توی سایتش باید باشیم . ولی کارای دیگه داره که انجام بدیم . مثلا توی خواب گمشده تو میبینی یا مشکلتو بهت میگن..ولی خودم چشم سوم دوست دارم اما نمیخوام جن ببینم ..همین الان شبا از ترس بزور میخوابم آخه توی سایت دایی ایراهیم داستانهای ترسناک زدیاد دیدم