2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً چه چیز هایی نمیتونی بخوری؟ عزیزم درمان داره بعدشم نه اینکه نباید بخوری ها بخور ولی کم🥲

هیچی نمیتونم بخورم 

هرچیزی ک تو فروشگاست رو فرض کن

میگن درمان نه ولی کنترل داره💔

کاس دهمم نه مدرسم عوض شده دوستی ندارم تو این مدرسه ۱۵ نفر کلاسمون ملا اکیپی بیرونن برا زنگای تفریح یا پیش هم میشنن بقیه هم کلا قاطی پاتین بعد من میرم پیششون بیشترشون زیاد باهام حرف نمیزنن حتی اون ۱۵ نفری هم که اکیپن یکی د.تا که اصلا فکر میکنم بدشون میاد ازم

یه گروه داریم همه بچه ها توش هستم هرکی پیام میده همه بعد چند دیقه جوابشو میدن من که پیام میدم هیچکس جواب منو نمیده ولی بعد من یک دیگه پیام بده سریع جوابش میدن بعد من اینقدر باشون خوبه نگو

حالم بده بدم میاد. دیگه برم مدرسه اون کسایی هم که اکیپی نیست گروه دارن ولی من توش نیستم 

حالا اینا بکنار الان فهمیدم دختر داییم که از بچگی باهم بزرگ شیدم همیشه پشتش بودم تو ذهن خودم و بقیه بجز خودش مث دوتا خواهر بودیم فرا تر از دوست و خواهر بودم الان پست گذاشته اون دختری که اظهار میکنه دوست و ائمه بعد اسلاید بعدی نوشته ازت متنفرم از صفات متنفرم و .... اسلاید باتی یه A هست و اسم من به صورت کمرنگ شده 

الته تازگیا از رفتاراش معلوم بود

اما من فکر میکنم یه دختر خاله داریم و یه دختر دایی دیگه اونا دیگه واقعن از من بدشونمیاد چون پیش چند نفر گفتن دو شه بار از زبون من دروغای بدی به دختر داییم گفتن که همین رفتارو داشت بعد رفعشون کردیم همب شدیم باهم احساس میکنم اونا دوباره چیزی بش گفتن

اما من با هیچ کس هیچ کاری نکردم که بدشون از من میاد فک کنم چون پدر مادرم جدا شدن منو مقصز جدایی شون میدونن البته فکر نه چندین بار کل خانواده خاله هام مامان‌بزرگ بابابزرگ و چنتا نوه ها و شونر خاله ها توروم گفتن

دلداریم بدیننن

ترشی؟

شیرینی؟

شوری؟

هیچی نباید بخوری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هیچی نمیتونم بخورم هرچیزی ک تو فروشگاست رو فرض کنمیگن درمان نه ولی کنترل داره💔

اکثرن دارن 

درمان هم میشه

مگه دور از جون اما اسه چرا انقدر نا امید و افسرده 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

کاس دهمم نه مدرسم عوض شده دوستی ندارم تو این مدرسه ۱۵ نفر کلاسمون ملا اکیپی بیرونن برا زنگای تفریح ی ...

منم مث تو بودم تو درستو بخون زنگای تفریحم کتابتو باز کن یا با کلاسای دیگه دوست شو اونا همیشه تو زندگیت نمیمونن