2777
2789
عنوان

چطور چشم سوممونو باز کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 141 پست
چشم سوم چيه ؟من تا خالا نشنيدم فقط تو فيلم بازي تاج و تخت كلاغ سه چشم بود 🤔

چشم سوم وسط پیشونیه اندازه یه لوبیا الان بستست ولی اگه باز بشه میتونی موجودات ماورایی رو ببینی و حس شیشمتم فعال میشه میتونی بعضی چیزا رو قبل اتفاق افتادن ببینی و حس کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفکر کنید .اگه چنین چیزهایی وجود داشت ارتش های دنیا ازش استفاده می کردن

ارتش تمرکزش روی قدرت و چیزهای طبیعی هس چون نمیشه روی هر دو تمرکز کرد یا باید روی روح تمرکز کرد یا جسم

یه دخمل خوشگل ترک هستم 😍
میتونی چیارو ببینی با چشم سوم؟

کسانی علاقه دارن به متافیزیک  و علوم ماورا میرن دنبال این چیزا ولی باید منتظر عواقبشم باشن 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

الان  کسی حس ششم داره به من بگه داداشم دقیقا کجاست .. پیش کی برم تا به من بگن. لطفا راهنمایی کنین

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
الان  کسی حس ششم داره به من بگه داداشم دقیقا کجاست .. پیش کی برم تا به من بگن. لطفا راهنمایی کن ...

پیش استادی که همه چاکراش باز باش فک کنم فقط اون میتونه کمکتون کنه 

خیلی باحاله .من اگه چشم سومم باز کنم .میرم دنبال برادرم میگردم .از خونه قهر کرده رفته .

خو برید اداره پلیس اینکارا چیه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
۱۸ سال عزیزم

معلوم بود چندسالته

به اقتضای سنت دنبال هیجانی 

ولی بدون خدا خودش این محدودیتهارو برا انسانها گذاشته که هرچیزی رو نبینن و هرچیزی رو نشنون چون درغیراینصورت به تباهی میرن و راه بازگشتی نیست

[QUOTE=121253801]۱۸ ولی خیلی تحقیق کردم تو این یک هفته[/QUOTEتو یه هفته به این باور رسیدی؟ محکمتر باش عزیزم زندگی شوخی نیست که هر چی رو باور کنی 

تو باید با واقعیت ها روبرو بشی اینا یا فقط خرافات زاییده ذهنه

یا اگرم قسمتیش درست باشه انقدر سخت هست که باید با ریاضتای خیلی زیاد و طولانی یه مقدار جزئی شو تجربه کنی مثلا تا حدی که روحت یکم از جسمت فاصله بگیره ولی به این خیال نباش که اتفاق فوق العاده ای برات میفته