sajadian مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 102 عنوان دلدردبارداری 38 بازدید | 7 پست سلام دوستان من هفته هفتم بارداریم ازاولش لکه بینی داشتم ولی الان مسافرتم دل دردولم نمیکنه چکارکنم 1398/11/03 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 چرا رفتی مسافرت فرزندمدکترت نگف استراحت کن؟؟ من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 خب وقتی اولش لک بینی داشتی نباید مسافرت میرفتی باید استراحت کنی تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
sajadian مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 102 چرا رفتی مسافرت فرزندم دکترت نگف استراحت کن؟؟ چراخب دکترگفت استراحت ولی خیلی حوصلم سررفته بودگفتم مشکلی پیش نمیاد ولی همش دل درددارم شبیه دردای پریودی طبیعیه ایا
sajadian مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 102 خب وقتی اولش لک بینی داشتی نباید مسافرت میرفتی باید استراحت کنی مسافرت اومدم همش استراحته فقط توماشین یکم اذیت شدم اونم صندلی ماشینوخوابوندم درازکشیدم
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 مسافرت اومدم همش استراحته فقط توماشین یکم اذیت شدم اونم صندلی ماشینوخوابوندم درازکشیدم خب بازم نباید میومدی باید خونه میموندی تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
sajadian مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 102 خب بازم نباید میومدی باید خونه میموندی حالاکه اومدم چکارکنم بهانه جان
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 مسافرت اومدم همش استراحته فقط توماشین یکم اذیت شدم اونم صندلی ماشینوخوابوندم درازکشیدم حالا رفتی دیگهمونجا برو دکتر عزیزماین چیزا رو حتمن باید دکتر بررسی کنه من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰