از شوهرم ناراحتم..دیشب بعد از دو شب دوری اومده خونه ی مامانم دنبالم....منم تازه پریود شدم...اونوقت رفتیم خونه مادرشوهر..اخر شبم با دخترم اومدم بالا خونه ی خودم(خونم بالای خونه ی پدرشوهرمه)..هیچی تا ساعت ۲ شب پیش مامانو باباش بود..بعدشم که اومد بالا تا ساعت ۴ صبح تو گوشیش بود..یک کلامم با من حرف نزد...اون دوشبم که خونه ی مامانم بودم شوهرم شیفت بود واسه همین ندیدمش اصلا..هیچی دیگه صبح ساعت ۱۱ بلند شد گفت پاشو چایی بزار منم اصلا جوابشو ندادم..بدون اینکه بپرسه چیه باز رفت پایین پیش بابا مامانش😒😒😒😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از تنهاییم ازینکه دلم خانواده میخاد ازینکه اینهمه قوی بودنو نمیخام
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ازاینکه هیشکی دوسم نداره باشوهرم و خانوادش و خانواده خودم قهرم میخاد بره خونشون بچه ۹ماهمو هم ببره ش ...
آشتی کن
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹