2777
2789

يه سري دردها هست مثل الان من

نميشه دليلشو گفت انقدر حجم غصه و ناراحتي زياد ميشه كه نميدونيم بايد چي بگي از كجاش بگي 

فقط قلبم مغزم بي حس شده از دردهاييي كه تو وجودمه و دارم تحمل ميكنم  كاشكي خدا يكاري برام بكنه

از شوهرم ناراحتم..دیشب بعد از دو شب دوری اومده خونه ی مامانم دنبالم....منم تازه پریود شدم...اونوقت رفتیم خونه مادرشوهر..اخر شبم با دخترم اومدم بالا خونه ی خودم(خونم بالای خونه ی پدرشوهرمه)..هیچی تا ساعت ۲ شب پیش مامانو باباش بود..بعدشم که اومد بالا تا ساعت ۴ صبح تو گوشیش بود..یک کلامم با من حرف نزد...اون دوشبم که خونه ی مامانم بودم شوهرم شیفت بود واسه همین ندیدمش اصلا..هیچی دیگه صبح ساعت ۱۱ بلند شد گفت پاشو چایی بزار منم اصلا جوابشو ندادم..بدون اینکه بپرسه چیه باز رفت پایین پیش بابا مامانش😒😒😒😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم چندشبه پشت سرهم ساعت ۸شب زنگ میزنه خونه این؟میخوان بیان شب نشینی..منم شاغلم ازصبح ۶ونیم سرپام..بچه کوچیک دارم.پریودم..همیشه هم میگم دوس دارم یکروز قبل خبربده هرکی میخواد خونمون ولی نمیدونم چراااا نمیفهمه😣خسته شدم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
تو کانال این خانوم مصی بودم فال روزانه و هفتگی میزاره برای هر ماهو کلی میگه مثلا همه مهر ...

اینا همه الکی عزیزم خودتو بخاطر این حرفا ناراحت نکن اون اگ از اینده میتونست باخبر بشه خودش الان این کارش نبود 

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...

از تنهاییم ازینکه دلم خانواده میخاد ازینکه اینهمه قوی بودنو نمیخام 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ازاینکه هیشکی دوسم نداره باشوهرم و خانوادش و خانواده خودم قهرم میخاد بره خونشون بچه ۹ماهمو هم ببره ش ...

آشتی کن  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ازاینکه نمیدونم نی نیم سالمه یان  اینکه نمیدونم اینهمه تلاشم فایده داره یان

ایشالله ک سالمه  به دلت بد راه نده عزیزم

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...