2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان و بابام رفتن مسافرت دلم تنگشونه  یکشنبه یه مهمونی بودم از اون روز سر چیزای بیخودی با همس ...

زودی میان عزیزم منم سر دیر  جواب دادن با نامزدم قهر کردم 😥

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد و زمان چنبره زد کار به دستم بدهد...
از سادگی و احمق بودن خودم حالم به هم میخوره و از اینکه آدما تا چه حد میتونن دروغگو باشن و نقش بازی ک ...

کی واست نقش بازی کرده عشقت؟

اینا همه الکی عزیزم خودتو بخاطر این حرفا ناراحت نکن اون اگ از اینده میتونست باخبر بشه خودش الان این ...

همسرمم یه مدت سرش شلوغه میدونم بره کارشه

ولی بدبین شدم

راست میگی  سعی میکنم بهش فکر نکنم خودمو الکی بهم نریزم

میشه منم مامان شم  
يه سري دردها هست مثل الان من نميشه دليلشو گفت انقدر حجم غصه و ناراحتي زياد ميشه كه نميدونيم بايد چي ...

ایشالله درست میشه حال دل مام یه روزی خوب میشه امید داشته باشه به بالا سریت گلم 

دیگه معلوم بود کی😅

ایییییش بخاطر اونه ناراحتی محلش نزار اگه بخوادت ک خودت میاد معذرت خواهی اگه هم نه ایشاللله یه خوبشو خدا بزاره سر راهت 😉😍😝

از شوهرم ناراحتم..دیشب بعد از دو شب دوری اومده خونه ی مامانم دنبالم....منم تازه پریود شدم...اونوقت ر ...

غصه نخور عزیزم خودت برو دستشو بگیر بیا بگو بریم بیرون کیک بخوریم نامزد منم همشششش س ش با کارش گرمه ولی چ کنم غصه خوردن حالمونو فقط بد میکنه 

ایییییش بخاطر اونه ناراحتی محلش نزار اگه بخوادت ک خودت میاد معذرت خواهی اگه هم نه ایشاللله یه خوبشو ...

اصلا برام مهم نیست که بخواد بیاد نیاد، شایدم بیاد کلا دیگه نخوامش، اما اینکه بعضی ها اینجوری باعث میشن اعتماد آدم نسبت به همه چی بشکنه و دیگه احساس کسی رو باور نکنی ناراحت کننده ست، هر روز فکر میکنم که خدایا آخه یه آدم چقدر میتونه ... باشه، دیگه حتی نمیتونم مثل آدم به ازدواج فکر کنم، البته ایشون هم من عاشقشون نبود، ایشون مثلا عاشق بودن و همون اول هم بحث ازدواج رو مطرح کردن که باعث شد باهاش حرف بزنم

عزیزم ما هنوز بعد از ۷ سال نرفتیم کافه..😓

جدیییییی؟اشکالی نداره ب جاش کافه بیار خونه برو یه پودر کیک بگیر خودت بشین درست کن یه روزم قهرنکن ب جاش خودتو واسش لوس کن بکشش طرف خودت

اصلا برام مهم نیست که بخواد بیاد نیاد، شایدم بیاد کلا دیگه نخوامش، اما اینکه بعضی ها اینجوری باعث می ...

همه اولش میگن واسه اشنایی و ازدواج ک طرف باهاشون راه بیاد هوووووف دلم میخواد خفشون ننم این قومو