2777
2789

خداروشکر فعلا هیچی

اما دیروز از یکی از اقوام بی شعور که به مادرم جلوی بقیه توهین کرد خیلی ناراحت بودم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کانال این خانوم مصی بودم

فال روزانه و هفتگی میزاره

برای هر ماهو کلی میگه مثلا همه مهر ماهیا تو یه ویس و...

بعد امروز بره من گفت یه خانوم بیوه یا مستقل دشمنی میندازه بین شما و همسرت یا شایدم رقیب عشقیته

بعدش فال ماه همسرمو گوش دادم میگفت یه زن بیوه یا مستقل تو زندگیته و از این حرفا

خیلی حالم بد شده اولش جدی نگرفتم

ولی تو فال همسرمم اومد حالم بده😭😭😭😭

میدونم نباید جدی گرفت چون یه فال کلی

ولی دست خودم نیست بهم ریختم😭

چیکار کنم

اینو تایپیکم زدم همه اومدن میگن کانالو بده

دریغ از یه حرفی چیزی

میشه منم مامان شم  
میخاستم اروم اروم خونه تکونی کنم ولی موش اومد توخونه مجبوری کل خونه روترکوندم الانم موندم وسط یه عال ...

اگ شرایطشو داری واسه 5ساعت کارگر بگیر یکم جلو میوفته کارات عزیزم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

تو کانال این خانوم مصی بودم فال روزانه و هفتگی میزاره برای هر ماهو کلی میگه مثلا همه مهر ...

یعنی چی دست خودت نیست!؟

وقتی میدونی همش الکیه و برای تفریح، اما بازم به خودت میگیری، دست کیه؟    

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگ شرایطشو داری واسه 5ساعت کارگر بگیر یکم جلو میوفته کارات عزیزم

اخه کارگرنمیدونه باید چیکارکنه کارخودمه لباسامه میخام جداشون کنم بدم برن یاکیفو کفشامن کلشون ریختن وسط خونه خونه مامانمم دوره تابخام بچه روببرم بزارم پیششو برگردم طول میکشه اگه گریه کنه اذیت کنه دیرمیشه تابرموبیام دیگه مجبورم اروم اروم کارکنم وقتاییکه خوابه مشکل اینه شاموناهارم باید درست کنم😑