بچه ها من دوهفته پیش بینی رو عمل کردم جاریم خبر نداشت وقتی سوهرم بهشون گفته بود دیدم فرداش این پروفایل رو تلگرامش گزاشته البته بگم که ما با هم اختلاف داریم و باهم سر سنگین هستیم حالا به نظر شما منظورش به من بوده؟
این هم یکی دیگه از پروفایلهاشه همه ش فکر میکنم چون باهاش قهرم داره اینجوری حرفش رو بهم میزنه
آهان فکر کررم خودت میخوای بذاری اینو
مگه باهاش قهری چیزی گفتی پشت سزش؟
این چقدر درگیرته خداااایاااا
جاریای من خیلی زیرکن یواشکی حسودی میکنن فقط خودم میدونم
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
حسود که هست خدایی دوسال پیش ورداشت بهم گفت تو زودتر اومدی پسر خوب رو واسه خودت برداشتی بعد به ازدواج ...
اوه اوه ازش دوری کن
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
کلا همه ذهنش در گیر زندگی منه تو چرا دوتاپسر داری من ندارم تو چرا ماشین خوب داری من نداریم ...
همون بهت باهاش قطع رابطه ای
نه عزیزم چه ربطی به عمل شما داره تازشم عمل بینی که لاکچری بازی نیست، دیگه وقتی لازمه یعنی حتما ضرورت ...
من نمیگم خیلی کار خاصی انجام دادم دماغم ایراد داشت من ایرادش رو برطرف کردم ولی چون خانواده شوهرم حتی یه زنگ بهم نزدن حالم رو بپرسن فکر میکنم علیه من جبهه گرفتن میخواستم ببینم شماها هم برداشتتون همینه