بچه ها من دوهفته پیش بینی رو عمل کردم جاریم خبر نداشت وقتی سوهرم بهشون گفته بود دیدم فرداش این پروفایل رو تلگرامش گزاشته البته بگم که ما با هم اختلاف داریم و باهم سر سنگین هستیم حالا به نظر شما منظورش به من بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرمن که فکرنکنم با شما باشه با اینکه بینی خودم عمل هست ولی عمل کار خاصی نیست که کسی بخواد بخاطرش پروفایل بزاره کلا بعضیا پروفایل با دفترخاطرات و پشت کامیون اشتباه گرفتن با متن و جمله های که میزارن
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
شوهرم میگه منظورش به تونیست ولی اخه یه سره از این چرت و پرتها میزاره پروفایلش من اعصابم خورد میشه ف ...
عزیزم بزار بگه تو چرا بخودت بگیری، مطمعن باش خیلی ازش سری که این حرفارو میزنه. بنظرم تو هم تو پروفایلت احادیثی پیرامون فروتنی بزار تا بفهمه باهاش سر جنگ نداری
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
"خدایا شکرت برای همه نعمتای بیشماری که به من دادی 😁😁😁😁"
بذار بازم بسوزه حسود خانم
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره