2777
2789
عنوان

پروفایل جاری بعد عمل بینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 85 پست
عسیسم .بزار اینقد پروف بزاره تا بترکه .جوابشو نده .تا بسوزه 

اره منم ولش کردم به حال خودش ولی به خدا من اصلا عقده ای و تازه به دوران رسیده نیستم از این ناراحتم صفت خودش رو به من ربط میده

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....
سعی کن ازش دور باشی متاسفانه جاریه من کاری کرد داداشا افتادن به جون همدیگه منم گفتم حق ندارد پاشو تو ...

این داداشها هوای هم رو خیلی دارن ولی یه ذره درک نمیکنن من و زنش با هم اختلاف داریم چرا مجبورمون میکنین همدیگه رو ببینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم ولش کردم به حال خودش ولی به خدا من اصلا عقده ای و تازه به دوران رسیده نیستم از این ناراحتم ص ...

دارندگی وبرازندگی .بزار تو توهمات خودش غرق بشه

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
این داداشها هوای هم رو خیلی دارن ولی یه ذره درک نمیکنن من و زنش با هم اختلاف داریم چرا مجبورمون میکن ...

دقیقا عین ما تا کارمون به اینجا کشید به شوهرت بفهمون دوری و دوستی بهتره

خودشناسی DNA plus
دارندگی وبرازندگی .بزار تو توهمات خودش غرق بشه

اره واقعا ولش کردم ولی همینقدر بهت بگم اگه من یه سوزن بخرم واسه خودم اون یه سکته ریز میکنه 

نمیدونم چرا این قدر با دقت زندگی منو کنکاش میکنه فقط در حال حسرت خوردنه زنک بی عقل

دقیقا عین ما تا کارمون به اینجا کشید به شوهرت بفهمون دوری و دوستی بهتره

در نهایت میگه تو نیای من تنها میرم خونه داداشم 

برادرشوهرم هم چند بار بدون زن و بچه ش اومد خونه من

اره واقعا ولش کردم ولی همینقدر بهت بگم اگه من یه سوزن بخرم واسه خودم اون یه سکته ریز میکنه  نم ...

اسمش روشه .جاریته خب بزار یه فرقی بین تو واون باشه .همین کع جوابشو ندی ارزش تو رو بالا میبرع 

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
اسمش روشه .جاریته خب بزار یه فرقی بین تو واون باشه .همین کع جوابشو ندی ارزش تو رو بالا میبرع 

اره جواب نمیدم شاید اینجوری اون هم دست برداره ازم یه کم ارامش بگیرم

من نمیگم خیلی کار خاصی انجام دادم دماغم ایراد داشت من ایرادش رو برطرف کردم ولی چون خانواده شوهرم حتی ...

نه ربطی نداره، بنظر من. بیخیال باش، اینا کلاً درگیرن انگار .

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی