2777
2789

سلام...مشهدی هستم..چار سال پیش جدا شدم و بعد ازون وارد محیط هنری ک بهش علاقه داشتم و دارم شدم..بی نهایت تلاش کردم وقت گذاشتم خوندم اما نسبت به زحماتم هرگز جواب نگرفتم..اوایل ورودم به هنر یک سالی استادی داشتم که زیر نظرش بودم دلم قرص بود راهنما ی من هست اما یه دفه پشتم رو خالی کرد و رفت..من موندم و نا امیدی...زمین خوردم دوباره بلند شدم ..باز تنهایی تلاش کن تلاش کن اما اگه همکارام هر روز قد می کشیدن من هر سال با زور سانت سانت شااااید قد میکشیدم...الان بعد چار سال ک تونسته بودم خودم رو تا حدی پیدا کنم و یه گروه داشتیم و کلی اهداف هم گروهی م گفت زنم دیده چت کردیم و فلان برای همیشه خدافظ!! با اینکه ما هم کار بودیم رفیق بودیم چیزی نبوده ک من بخوام حذف شم اما آینده کاری م نابود شد..ما سه تا پروژه مشترک داشتیم پشت سرهم!! یه دفع یه شبه حذف و تمام و تمام امید من دوباره نابود شد و هنوز تو شوک اتفاق هستم...در کل همیشه خانوما از من بد شون می اومده و مرد ها هم خیلی هاشون برای سومن استفاده اومدن سمت من...نسبت ب تلاش و پشتکار هرگز شانس به سمتم نبوده..از لحاظ مالی رزقی انگار ندارم...تنها هستم همیشه...دوستان صمیمی ندارم و نمیدونم چرا همیشه بدبیاری همیشه زمین خوردن ..واقعا کم آوردم..خسته شدم...احساس میکنم دوس دارم بمیرم..ادمم منم..چند بار هی بخورم زمین تلاش کنم تلااااش کنم باز متوقف شم...نمیدونم ایراد از کجاست ولی عقلم قد نمیده...کسی میتونه چیزی بگه یا یه آدم که شیاد نباشه رو معرفی کنه......

کسی نیست چرا.....خانومای مشهدی هر کدوم اگر تجربه از دعا نویس خوب و درست داشتین بهم بدین..ممنون میشم....واقعا این‌قدر حالم بده که اومدم اینجا که کسی منو نشناسه بتونم راحت حرف بزنم و بگم چقدر پشت سر هم سختی سختی سختی نشدن..رکب خوردن..شوکه شدن..اونم نسبت ب زحمت و تلاش اما هیچی عایدی نداشته....ممنون میشم کسی بیاد و از تجربه ش بگه یا کسی رو معرفی کنه

من میرم اما باز سر میزنم...امیدوارم یه امید کوچیک اینجا ببینم...اگه کسی پیشاپیش بگه بخدا توکل کن واقعا دیوونه میشم...یه عمره توکل کردم..هر روز با خدا حرف زدم.التماس کردم بهش...از خودش خواستم و تو این سالا پدرم دراومده...آدمهای بی تلاش راحت دیدم همینطوری همه چیز براشون جفت و جوره ..از عشق بگیر تا پول تا کار تا موفقیت ولی من همش سر خورده...چقدر آدم از صفر شروع کنه و تکو تنها بلند شه و باز در نهایت نشه

..شاید نیاز دارم برم پیش یه دعا نویس...اما همه کلاهبردار شدن..از ناامیدی م مردم استفاده میکنن که پولدارشن..کسی رو سراغ دارین دریغ نکنین...از تجربه تون بگین..شماره..آدرس..قمیتی ک میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی ادمی سراغ دارم ک خیلی کارش درسته ادم باخدایی هم هست،خیلی ها ازشهرهای دور، وروستاهامیرن پیشش وهم ...

سلام.مرسی جواب دادی..همین که مشهد باشه خوبه..میرم پیشش..لطفا اگه شماره ای آدرسی چیزی داری بده.ممنونت میشم...و.اینکه شما خودتون تجربه ای از ایشون دیدین؟من خونه سمت امامت هست

سلام.مرسی جواب دادی..همین که مشهد باشه خوبه..میرم پیشش..لطفا اگه شماره ای آدرسی چیزی داری بده.ممنونت ...

دوست عزیز،ایشون تویکی از روستایی ب نام خیراباد ان ک نزدیک باخرز و تربت جام هس توخراسان رضوی،اره من خودم ازتهرانم رفتم پیشش برا ی مشکلی،الان کلارفع شده اون مشکل،اون اقاهم مولوی هست خیلی هارفتن ازاقوام ماپیشش نتیجه گرفتن،دعا ازتو خود قران میده،لشگری هم هس میفهمی ک؟؟

خراسان رضوی،مشهد،تربت جام،تایباد،خیراباد...

درضمن اون گوشیش روبعدنمازصبح جواب میده،درباقی موارداصلاجواب نمیده،بجزجمعه ها،همیشه توخونشه،همه مردم هم ازساعتای۱۲.۳۰....تا۲بعدازظهرمیرن پیشش،پول هم هرچی ک بدی معمولا همه ده هزارتومن میدن،خودش نمیگه بدین یانه،گفتم ک ادم باخدایی هس،اگ ندین هم چیزی نمیگه،اماهمه معمولامیدن،

این ک میگم لشگری هس یعنی با جن ها سروکارداره،واقعیم هس ادم سرشناس ومعروفیه،ادرسشومیگم باز از تونقشه ...

آها خب بله طبیعتا موکلی چیزی باید باشه...اوکی..اسم شو بنویس لطفا برام

آها خب بله طبیعتا موکلی چیزی باید باشه...اوکی..اسم شو بنویس لطفا برام

مولوی مجید میگن ،فامیلشونمیدونم،

۰۹۱۵۸۲۸۹۰۲۳

اگ ساعت شش صبح زنگ زدی جواب ندادنگران نباش گوشیشوخاموش میکنه شبا من خودم۲۰بارزنگ زدم تاجواب داد بگو ک راهت دوره ادرس خونشوبده بهت،یااگ رفتی خیراباد همه ادرسشودارن،بروپیشش انشالله ک مشکلت حل میشه مطمعنم