سلام...مشهدی هستم..چار سال پیش جدا شدم و بعد ازون وارد محیط هنری ک بهش علاقه داشتم و دارم شدم..بی نهایت تلاش کردم وقت گذاشتم خوندم اما نسبت به زحماتم هرگز جواب نگرفتم..اوایل ورودم به هنر یک سالی استادی داشتم که زیر نظرش بودم دلم قرص بود راهنما ی من هست اما یه دفه پشتم رو خالی کرد و رفت..من موندم و نا امیدی...زمین خوردم دوباره بلند شدم ..باز تنهایی تلاش کن تلاش کن اما اگه همکارام هر روز قد می کشیدن من هر سال با زور سانت سانت شااااید قد میکشیدم...الان بعد چار سال ک تونسته بودم خودم رو تا حدی پیدا کنم و یه گروه داشتیم و کلی اهداف هم گروهی م گفت زنم دیده چت کردیم و فلان برای همیشه خدافظ!! با اینکه ما هم کار بودیم رفیق بودیم چیزی نبوده ک من بخوام حذف شم اما آینده کاری م نابود شد..ما سه تا پروژه مشترک داشتیم پشت سرهم!! یه دفع یه شبه حذف و تمام و تمام امید من دوباره نابود شد و هنوز تو شوک اتفاق هستم...در کل همیشه خانوما از من بد شون می اومده و مرد ها هم خیلی هاشون برای سومن استفاده اومدن سمت من...نسبت ب تلاش و پشتکار هرگز شانس به سمتم نبوده..از لحاظ مالی رزقی انگار ندارم...تنها هستم همیشه...دوستان صمیمی ندارم و نمیدونم چرا همیشه بدبیاری همیشه زمین خوردن ..واقعا کم آوردم..خسته شدم...احساس میکنم دوس دارم بمیرم..ادمم منم..چند بار هی بخورم زمین تلاش کنم تلااااش کنم باز متوقف شم...نمیدونم ایراد از کجاست ولی عقلم قد نمیده...کسی میتونه چیزی بگه یا یه آدم که شیاد نباشه رو معرفی کنه......