2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین

968 بازدید | 104 پست

خانوما توروخدا راستشو بگید کدوم بهتره؟ بیشتر فامیلام میگن طبیعی زایمان کن راحتتری بعدش سریع پامیشی بچتو شیر میدی زود سرپا میشی، ولی خودم نظرم رو سزارینه، میگن سزارین بعدش یک روز نمیتونی تکون بخوری بچتو نمیتونی شیر بدی بعدش درد داری و این حرفا، چیکار کنم موندم بین دوراهی

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
من سز شدم ولی بعد از 3روز راحت پیاده روی میکردم وکارامم کردم

میخوام بدونم اون لحظه که بچه رو میارن میشه شیر داد؟ میگن حتی زیر سر نباید بالش باشه باید طاق باز همینجوری بخوابی و تکون نخوری

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزشدم...فقط توبیمارستان پرستارمیادباهاش راه میری اون سخته....بعدش خیلی راحت تره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

منم موندم والله هركي يه چيز ميگه يكي بهم ميگه مگه عقلت كمه ميخواي شكمت برش بخوره اونم ٧ لايه طبيعي زايمان كن از اونورم سر بچه م چرخيده رو به پايين آماده هس واسه طبيعي ولي ميترسم راستش ميخوام سزارين شم و با دكترمم صحبت كردم ولي باز دودلم

منم میخوام سز بشم اخه اصلا تحمل طبیعی ندارم یه بار سقط,داشتم کم و بیش درد طبیعی رو کشیدم با این تفاوت که جنین دوماهه بود ولی سوال منم هست بعد بی حسی تا چندساعت باید بی حرکت باشی؟

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟