2777
2789
عنوان

زن شلخته

3597 بازدید | 160 پست

خواهرم همیشه می‌خواست مثل من نباشه

ولی شد تصویر من در آینه🪞

از انتخاب پارتنر اشتباه بگیر تا شلخته بودن🤣

امروز رفتم خونه مامانم؛ پدر و مادرم سفر هستن و خواهرم خونه تنها هست و اوکی نیست که کسی برای نظافت بره

خونه با خاک یکسان شده بود و داشت دنبال یه لباس می‌گشت که اتو نخواد و بهش رحم کردم و یه چیزی براش اتو کردم 🤣🤣🤣

من الان خونه‌ام مرتبه چون همسرم کمک می‌کنه؛ کمکی هم دارم و خودم هم یه ذره با تجربیاتم از زندگی قبلیم عاقل شدم😅

اما وقتی با همسر سابقم زندگی می‌کردم خونه مشترکمون بازار شام بود تا مگر مامانش بهمون رحم کنه بیاد یه دستی به خونه بکشه😅 یا من یه وسیله‌ای بخرم که به عشق اون وسیله خونه رو تمیز کنم🤣🤣🤣وگرنه طرف خودش اهمیتی به نظافت نمیداد 

همیشه وسایل‌ها گم میشد

همین اتو معضل بود

بیشتر لباس‌ها رو میدادیم اتوشویی ولی قبل از پوشیدن توی خونه‌ی تمیزمون باز فنا میشدن🤣

خود اتو گم میشد توی خونه🤣🤣🤣

واقعاً بدون شوخی مورد پیدا شدن ظرف از توی جاکفشی داشتیم

مورد پیدا شدن ظرف کثیف زیر مبل

ولی حالا می‌خوام راه‌های تمیز بودن رو بگم😅🪣🧼

دور ریختن لباس‌ها و‌ وسایل اضافه

من الان خیلی زود به زود لباس‌های اضافه رو رد می‌کنم بره و کمدم خالیه و آشفته نمیشه

لوازم آرایش‌ها اگر زیاد استفاده نشه رد می‌کنم بره مثلاً یه رژ رو چند بار می‌زنی و بهت نمیاد ولی الکی نگهش میداری

( من قبلاً اینجوری بودم رژ، لاک، سایه و اینجور چیزها رو پک کامل همه رنگ‌ها رو می‌گرفتم با این وجود که ازشون استفاده نمی‌کردم و فقط باعث شلوغی میشد ولی وقتی نگاه می‌کردم لذت می‌بردم و دور نمی‌ریختم)

انتخاب شوهر خوابگاهی🤣🤣🤣

بلده کار کنه؛ درسته با کیفیت پایین اما هم لباس اتو می‌کنه

هم جارو می‌کنه و…

چون هم خودش کار می‌کنه میدونه سخته و کمکی گرفته 

ولی همسر سابقم چون نه خوابگاه رفته بود

نه خونه مامانش کار می‌کرد در نتیجه خونه خودمون هم کار نمی‌کرد اجازه کمکی هم نمیداد.

به بچه‌ها یاد بدید اسباب‌بازی و… رو از اتاق بیرون نیارن 

و چوب لباسی هم قد خودشون بگیرید که لباس‌هاشون رو آویزون کنن

حالا شما نکنه بگید :

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چند ساعت وقت بذارم بازم دخترم وسایل خونه و اسباب بازیاشو همه جا می‌ریزه و به پسرم چند بار باید بگم خوراکی میخوری آشغالش رو روی فرش نریز...

از اول به پسرم یاد ندادم و مثل یه کلفت کار کردم اما الان روی دخترم بیشتر وقت می‌ذارم.

روزی نیم ساعت برای تمیزی ظاهری خونه وقت بزاریم یک ربع هم تمیز کاری اساسی مثل جاروبرقی،یه روز سرویس و ...

درسته واقعاً برنامه‌ها‌ فرق داره

ولی من همیشه نیم ساعت رو میذاشتم ولی جمع نمیشد🤣

من فکر میکردم شلخته ام ولی اسی نه دیگه در این حد که خونه بازار شام بشه و ظرف کثیف زیر مبل پیدا کنم مورچه میاد خب 

تو از منم بی انگیزه تری 

سر کار میری ؟ من چون با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم و مادرشوهرم هر لحظه ممکنه بیاد بالا حداقل پذیرایی رو تمیز نگه میدارم و سعی میکنم جارو نکشیدنم در حدی نباشه که طرف بیاد آشغال رو فرش ها رو ببینه ، من فقط ظرفا همیشه میمونه که اونم عادت ندارم بدون دستکش بشورم منتظر میشم زیاد بشن بعد یبار دستکش میپوشم همه شون با آب داغ و شوینده زیاد میشورم ، آشغال تو خونه نگه ندارین که خونه بو بگیره 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من زندگی قبلیم هدف بقا بود 😅 از تمیز کردن هم‌ گذشته بودولی الان همیشه تمیزه و تمیز نگه داشته میشه

عزیزم یکم بیشتر توضیح بده در مورد برنامه ریزی خودت بگو

من بعد چند سال که یاد گرفتم باید چکار کنم بچه دار شدم و در واقع بیشتر بچم خونه رو بهم میریزه