2777
2789
عنوان

حالم بد چکارکنم چهارمین انتقالم بازهم بی بی چکم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست
 اخه من هربار مثل دیوانه بی بی ها چک میکنم منفی منفی

آزبده اشکال نداره شاید بیبی هنوز زوده نشون بده

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بگم

منم دوبار سقط داشتمو این دفعه به خاطر بقایای بارداری افتادم به خونریزی پحشتناک در حدی که داشتم‌میمردم اگه شوهرم زود نبرده بود بیمارستان مرده بودم . دیگه هم بچه نمیخوام بابا بچه چیه ما انقد خودمون و درگیر کردیم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خدا به سلامتی نی نی ات دنیا بیاری  روز چندم بی بی زدی

من چون س تاهاش سی جی س روزی یبار میزدم از بد هاش سی جی اولی بیبی زدم ب زوووووور بد کلی وقت گذشت مثبت شد یکیم چن روز قبل ازمایش ک بزور مثبت شد.تازه هاش سی جی زده بودم خخخ

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
الان بی بی برای شما روز چندم مثبت شد

یادم نیس بخدا من فک کنم بخاطر امپول بیبی مثبت میشد ن بارداری

استارتر عزیزم من خودم نمیدونم این ذکر چقد جواب دهی داره. اما همین چند دقیقه پیش تو ی تاپیک بودم. استارترش میگفت این ذکر رو هرکس گفته باردار شده حتی اونا ک دکتر جوابشون کرده بوده. تو هم بخون امیدوارم ک همین بار ک انتقال هم دادی دامنت سبز شه خدا ی فرزند سالم و صالح بهت بده. استغفرالله الذی لا اله الا هوالحی القیوم و اتوب الیه 70000بار بگو. هر روز هرچندتا تونستی بگو بینش وقفه نیفته 

به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل ب کسی بستن بود❤️ME❤️ 
برام دعا کن  من روز هشت نه  ده  بی بی زدند

واالای خخخ خب زود زدی من تازه دردای لانه گزینی تواین روزابود ینی قشنگ ملوم بود لانه گزینی تبو لرزم کردم و بدش دیگ علائمی نداشتم 

الان بی بی برای شما روز چندم مثبت شد

همش تاکید میکنن میگن بی بی چک نزنین.حالا زدی اشکال نداره اخه روز۱۱ انتقال واسه کی نشون داده که برا شما نشون بده.دختر خوب صبر کن و بخند اخه دکتر گفت بعد انتقال تاروز ازمایش فیلم کمدی بزارین و ببینین تا بخندین چون شانس مثبت شدن میره بالا.مشکلتون چیه؟؟من تنبلی شدید۳تا جنین دارم بعد عید باید انتقال بدم

خدا بهت صبر بده منم چشم انتظارم 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔