2777
2789
عنوان

حالم بد چکارکنم چهارمین انتقالم بازهم بی بی چکم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله خدا هرچی خیره خودش بده. به زور التماس نمیشه شاید فردا خدااااای ناکرده همون بچه بشه بلای جونمون.

من که بچه دارم میگم خدایا آیندشون چی میشه. چه بلایی قراره سرمون بیاد .اگه داعش بیاد چیکارشون کنم و.....

عزیزم نداشتنش یه درد داشتنش هزااااارو یه درد

زندایی من هم بعد انتقال بی بی میزد و منفی بود دیگ بزور دایی و خالم رفت آز داد سر موقع و شکر خدا باردار بود اصلا باورش نمیشد.تا ۵ماهگی هم بی بی منفی بود.توکلت بخدا باشه و اصلا استرس نداشته باش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خدا کنه برای من همین باشه اون هم انتقال داده بود؟

انشالله که همینطوره،بله عزیزم انتقال داده بود،پارسال هم دوتا انتقال داد و الان شکر خدا ی پسر هم داره.ولی اصصصلا بخودش استرس نمیداد و همیشه خنده روئه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

انشالله که همینطوره،بله عزیزم انتقال داده بود،پارسال هم دوتا انتقال داد و الان شکر خدا ی پسر هم داره ...

خدا را شکر  وقتی میفهمم جواب گرفتن. از ته دل خیلی خوشحال میشم الهی شکر

همه ۷۰۰۰تا تو یک روز یا چند روز باید ذکربگیم 

عزیزم 70000تا. نه هر روز هرچندتاشو تونستی. ی جا بنویسشون ک بتونی حساب کنی ک چندتا شمردی. ممکنه ی ماهه بتونی تموم کنی ممکنه 3 ماهه

به خودم امدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل ب کسی بستن بود❤️ME❤️ 
خدا را شکر  وقتی میفهمم جواب گرفتن. از ته دل خیلی خوشحال میشم الهی شکر

انشالله شماهم چنروز بعد تاپیک خبر بارداریتونو بزنین