2777
2789
بیست ساله خوردم چیزیچیزی نشده   امروزی مثلا سرخ میکنم واسه هفته دیگه،هیچ فرقی با آب پزش نداره& ...

😁 من وقتی قورمه سبزی واسه نهار دارم شب میذارم وای دلم خواست ندارم تموم شده😁 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نونو‌پنیر.نونو عسل نونو مربا بده بهشون حالشون جا بیاد

یا خدا . خخخخخ . 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
[QUOTE=120938614]😁 من وقتی قورمه سبزی واسه نهار دارم شب میذارم وای دلم خواست ندارم حالا خاصیت نداشت ...

من کامل میزارم آب سبزی خشک بشه و آروم با شعله کم تفت میدم ولی روغن نمیزنم . بخاطر مضر بودنش. میزارم فریز . بعدش با روغن موقع استفاده کمی سرخ میکنم

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
من کامل میزارم آب سبزی خشک بشه و آروم با شعله کم تفت میدم ولی روغن نمیزنم . بخاطر مضر بودنش

اره منم اینجوری میذارم فریزر 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
تخم مرغ خاگینه هم میتونی بده کلا دیگه سمت خیابونتوت نمیان همش گوشتو مرغ بگو نقرس میگیرینا

خانواده همسر هستن. خودشونم همین شکلی پذیرایی میکنن.‌کلا فقط چهار مدل غذا . مرغ. گوشت . با چلو و پلو . ماهی و میگو