الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هعی همسایمون عروسی پسرشه چند روز دیگه اینا از الان هرشب اهنگ میزارن جمع میشن میرقصن کارت دعوتشون برامام اومده😐 بعد دیشب شوهرمو دخترمم اهنگ گزاشتن تا دیروقت قرمیدادن 🤣 هعی خودمو اماده کرده بودم اخر ماه عروسی فامیله حسابی قر بدم ولی خبر امد یکی افقی شد نشد که بشه 😔🤧🤧 بعد ی سال میخاستم از علیلی در بیاما😩😩
میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
هعی همسایمون عروسی پسرشه چند روز دیگه اینا از الان هرشب اهنگ میزارن جمع میشن میرقصن کارت دعوتشون ...
فدای تو علیل بشم😘
ما هم عروسی زیاد داریم این زمستون و وزن منم روز به روز بالا میره🤦♀️ دارم دغ میکنم بخدا برا وزنم
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕