2777
2789
من کامل میزارم آب سبزی خشک بشه و آروم با شعله کم تفت میدم ولی روغن نمیزنم . بخاطر مضر بودنش. میزارم ...

اینم خوبه ،قشنگ روغن میندازه مجلسی شه؟اخه من چن ساعت سرخ میکنم خیلی وقت گیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خوبه ،قشنگ روغن میندازه مجلسی شه؟اخه من چن ساعت سرخ میکنم خیلی وقت گیره

آره وقتی دیگه سبزی کاملا خشک و تف داده شد . بسته بندی کن موقع استفاده با روغن جامد یا کمی دنبه آب شده اگر سرخ کنی که دیگه واویلا از تیره شدن و روغن انداختن

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

من کلا هر کسی میاد خونمون دیگه با آرامش کار میکنم قبلا بچه ام کوچیک بود به گریه میافتادم تا یه برنج آبکش کنم. مهمونامم زیاد . بزرگتر که شد سرکارم میرفتم. بازم مهمون دیگه شده بودم مثل مداد از لاغری و استرس. کارم رو کنار گذاشتم رفتم به خودم رسیدم . ورزش . پارک . خرید . پیاده روی . با دخترم. امسالم کلاس اولیه . همیشه سعی میکنم اگر بخواد مهمون بیاد چون صبح ها تنها و بیکارم از قبلش یه سری مواد آماده کنم که زیاد کاری نداشته باشم. تازه اون وسطها یه کیکی یا شله زردی یا چیزی هم برای عصر یا آخر شب میزارم. چون دخترم خیلی کیکی دوست داره. هر روز میگه شمع بزار تولد بگیرم

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
اگه خودشونم اینجور اره زشته مثل خودشون احترام بزار. حتما مایه دارن؟

خیلیییییی . پولدار و ما هم با حقوق پایین . ولی خب باید مثل خودشون بود . ولی خدایی مهمون یکی دو وعده ای مرغ و قورمه و قیمه از همه راحت تره

خیلیییییی . پولدار و ما هم با حقوق پایین . ولی خب باید مثل خودشون بود . ولی خدایی مهمون یکی دو وعده ...

من مامانم قیمه قرمه رو با گوشتو مرغو ماهی میزاره سر سفره میگه چند مدل عدا باشه بهتره😐😐😐😐😐😐😐😐

الان قول دادم برای خانم معلمش کیک بپزم . باید برم دست به کار بشم