مرغها رو چهارتیکه کن . هر مرغی برای چهار نفر خوبه!!!
بعد بشور و بزار توی قابلمه پر اب و پیاز دو تا داخلش بنداز با کمی نمک و ادویه !!!
بعد نیم پز که شد داخل روغن داغ دونه دونه با شعله متوسط سرخ کن بزار خوب بریون بشه. بعد اب مرغت رو صاف کن تا پیازها جدا بشه.
توی قابلمه دیگه پیاز رنده کن و خوب سرخ کن با اب مرغی که باقی مونده بود نمک زردچوبه ادویه رب بزن یه دونه هویج هم حلقه حلقه کن بندازش داخل قابلمه و اب مرغ رو بریز روی پیاز داغ و شعله رو زیاد کن تا به جوش بیاد ابها .
وقتی جوشید مرغ های سرخ شده رو بچین توی قابلمه و دربشو ببند شعله رو کم کن.
عالی میشه