2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغها رو چهارتیکه کن . هر مرغی برای چهار نفر خوبه!!!

بعد بشور و بزار توی قابلمه پر اب و پیاز دو تا داخلش بنداز با کمی نمک و ادویه !!!

بعد نیم پز که شد داخل روغن داغ دونه دونه با شعله متوسط سرخ کن بزار خوب بریون بشه. بعد اب مرغت رو صاف کن تا پیازها جدا بشه. 

توی قابلمه دیگه پیاز رنده کن و خوب سرخ کن با اب مرغی که باقی مونده بود نمک زردچوبه ادویه رب بزن یه دونه هویج هم حلقه حلقه کن بندازش داخل قابلمه و اب مرغ رو بریز روی پیاز داغ و شعله رو زیاد کن تا به جوش بیاد ابها . 

وقتی جوشید مرغ های سرخ شده رو بچین توی قابلمه و دربشو ببند شعله رو کم کن.

عالی میشه 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
واسه من اسون ترین غذا قورمه سبزیه چون همیشه لوبیا قرمز پخته وسبزی سرخ شده توفریزر دارم

سبزی رو سرخ شده نذار فریزر خیلی ضرر داره و حتی ممکنه باعث مسمومیت شه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
مرغها رو چهارتیکه کن . هر مرغی برای چهار نفر خوبه!!! بعد بشور و بزار توی قابلمه پر اب و پیاز دو تا ...

عالیه دوست عزیز.😋ولی اسی اینو میخواد نهار بده بهشون میگه شامم هستن،شام چی بده

منم مهمون که میاد از شهرستان ۵ تا ۷ روز میمونن و همش باید مرغ و گوشت باشه. اگر غیر از این باشه اونم از نوع خورشتی . مثلتوهین هست براشون. هر چند درست کردن مرغ و خورش قیمه راحت تر از یه چیزی مثل کتلت و الویه و آش رشته اس

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم