2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

98 بازدید | 8 پست

من دو هفتست زایمان کردم ولی همش حس میکنم دیگه رابطم با شوهرم مثه قبل از بچه نمیشه. یه حس افسردگی بد دارم. مدام گریه میکنم. رفتم شهرستان خونه مامانم از شوهرم دورم. به نظرتون نی نی یکم بزرگتر بشه دوباره میشه با همسر رابطه نزدیک و خوب داشت؟

خدا جونم به من و همسرمم نی نی بده دیگه.😍

عزیززرم طبیعیهههه ممم ایمجوری بودم تا ۲ سالم کشید برگشتم به حس قبل خوب خیلی چیزها هم فرق میکنه

الانم که باز بچه نمیخواستم یگ دلیلش ایم بود که ناخواسته باردار شدم این سری میخوام مهایت نلاشمو بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي خدايا😂😂😂😂دقيقا مني

منم اوايل داشتم ديوونه ميشدم همش گريه

اعصاب اونم خورد ميكردم

نترس

الان ك ٢٣روز گذشته فهميدم الكي بود ناراحتيم

مطمعنم زندگي بعد بچه خيليم شيرينه

الان ازش دوري اينجوري فك ميكني نگران نباش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

من الان ۴ ماهه زایمان کردم اوایل بعد زایمان سگ و گربه بودیم یکم بهتر شده ولی مثل قبل زایمان گرم نیستیم بچه عصبی مون میکنه 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

عزیزم من اوضاعم خیلی وخیمتر بود و ب لطف خدا وخانوادم و همسرم و خانوادشون برگشتم مثل قبل شدم البته هنوز حالم خراب میشه ن ب اون شدت نگران نباش ی دوره هست ازتباط تلفنی تصویری پیامیتو با شوهرت قطع نکن