2777
2789
سلام عزیزم لطفابگوچه دارویی خوبت کرد اسمش بگو خیلی درعذابم

عزیزم من رفتم روانپزشک ریشش اظطراب بالا بود بر اساس مشکلاتم و تجویزش دارو داد بمظرم داروهای اعصاب رو سر خود نخور برو دکتر خود دمتر بهت بده چون خطر داره سر خود مصرف کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من رفتم روانپزشک ریشش اظطراب بالا بود بر اساس مشکلاتم و تجویزش دارو داد بمظرم داروهای اعصاب رو ...

سه ساله روانپزشک میرم  آلوینتا والانزاپین دارم میخورم.باچی‌ خوب شدی؟چندوقت؟  اکثر داروها امتحان کردم 

دقیقا منم مشکلم توی بلع مایعات هست کی رفتید پیش اون دکتر و چه مدت طول کشید خوب شدنتونشما هم وقتی از ...

عزیزم منم مشکل اختلال بلع داشتم درحدی که نمیتونستم غذا بخورم همش گیر میکرد هر لقمه یه لیوان اب با هزار ترس ولرز غذا میخورم بعد کلی دکتر رفتن مشخص شد از معدمه قرص مخصوص بلع وبرگشت غذا بهم دادن خداروهزار مرتبه شکر خوب شدم از همون موقع

دارواعصاب میخورم آلوینتا والانزاپین نه هنوز خوب نشدم 😢

نمیتونی قورت بدی یا فک میکنی توگلوت گیر میکنه و خفه میشی من بعد دندون پزشکی اینجوری شدم از بس میترسیدم کلا بخام بهت بگم غذا خوردنو فراموش کردم غذارو اینقدر میجوم عین اب میشه اخرشم میترسم قورت بدم توگلوم گیر کنه و خفه شم کلا غذا خوردن یادم شده از شوهرم خجالت میکشم اینقدر بدنم ضعیف شده نمیتونم راه برم