2777
2789

من داشتم مایعات مخصوصا رفتو پیش یه همیوپات که از آلنان اومده بود با یک دارو‌خوب شدم اما مشکل دیگه ای داشتم پیش همیوپات که همینجا کار میکرد رفتم خوب نشدم اما الان غذا رو با تکه های خیلی کوچک میخورم حتی شده تو گلوم مونده اما اوقدر کوچیک بوده اروم اب خوردم رفته پایین و قشنگ فرصت داشتم نفس بکشم 

مال. من از ترش کردن و ناراحتی معده به وجود اومده بود سلولهای گلوم و سوزونده بود 

مشکل معده رو رفع کنید اگه داره با شکم پر نخوابه ترش نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پدر من حدود سه سال طول کشید تا بهتر شد ، اولش طوری بود که هرچی می‌خورد بااااید میکس میشد، تا دوسال نمیتونست غذای جامد بخوره نون و... بخوره ،از استرس و ترش کردن دهانه مری سوخته بود اخرم دوتا قرص خوبش کرد  اونم یک دکتر محلی، کلی متخصص رفتیم خوب نشد که!!!! دکتر محلی تو یه شهر کوچک چون خودش این مشکلو داشت درمانش کردالانم اگر قرصارو چندوقت بذاره کنار دوباره علائم برمیگرده دکتر گفت تا وقتی زنده ای باید بخوری این قرصارو

من دچار اختلال بلع هستم 

همه ازمایش ها و عکس برداری ها گفتن شما مشکل جسمی ندارید 

این مشکل سایکولوژی یعنی روان تنی هست

صبح ها که بیدار میشم دقیقا شبیه همه افراد عادی هر چی دوست داشته باشم میتونم بخورم بدون هیچ اختلالی

ولی هر چقدر زمان بیشتری از بیدار شدنم بگذره این اختلال بدتر میشه

بهم گفتن دارو های ضد اضطراب باید مصرف کنید 

ولی من کامل بلع قرص رو از دست دادم حتی همون تایم صبح هم که بیدار میشم قرص نمیتونم قورت بدم 

الان داروهام رو با یک کیک میجوم 

میخوام بدونم کسی بوده مشکلش شبیه من باشه و درمان شده

باشه

من یک سری فیزوتراپی ها که مخصوص اختلال بلع هست

و یک سری حرکات خیلی بهترم میکنه 

خب اگر روان تنی هست پس این فیزوتراپی و حرکات مخصوص بلع  رو بهتر میکنه چیه دیگه

من داشتم مایعات مخصوصا رفتو پیش یه همیوپات که از آلنان اومده بود با یک دارو‌خوب شدم اما مشکل دیگه ای ...

دقیقا منم مشکلم توی بلع مایعات هست 

کی رفتید پیش اون دکتر 

و چه مدت طول کشید خوب شدنتون

شما هم وقتی از خواب بیدار میشدید بلعتون مثل همه ادمها عادی بود؟

بله پدر من حدود سه سال طول کشید تا بهتر شد ، اولش طوری بود که هرچی می‌خورد بااااید میکس میشد، تا دوس ...

من دچار اختلال بلع هستم 

همه ازمایش ها و عکس برداری ها گفتن شما مشکل جسمی ندارید 

این مشکل سایکولوژی یعنی روان تنی هست

صبح ها که بیدار میشم دقیقا شبیه همه افراد عادی هر چی دوست داشته باشم میتونم بخورم بدون هیچ اختلالی

ولی هر چقدر زمان بیشتری از بیدار شدنم بگذره این اختلال بدتر میشه

بهم گفتن دارو های ضد اضطراب باید مصرف کنید 

ولی من کامل بلع قرص رو از دست دادم حتی همون تایم صبح هم که بیدار میشم قرص نمیتونم قورت بدم 

الان داروهام رو با یک کیک میجوم 

میخوام بدونم کسی بوده مشکلش شبیه من باشه و درمان شده

باشه

من یک سری فیزوتراپی ها که مخصوص اختلال بلع هست

و یک سری حرکات خیلی بهترم میکنه 

خب اگر روان تنی هست پس این فیزوتراپی و حرکات مخصوص بلع  رو بهتر میکنه چیه دیگه

[QUOTE=276515346]بله پدر من حدود سه سال طول کشید تا بهتر شد ، اولش طوری بود که هرچی می‌خورد بااااید میکس میشد، تا دوس ...[/QUOTE

ان شاالله که پدرتون سلامت باشن هیمشه🙏

علائم پدرتون شبیه من بود عزیزم؟

من دچار اختلال بلع هستم  همه ازمایش ها و عکس برداری ها گفتن شما مشکل جسمی ندارید  این مش ...

خوب اگه مشکل ذهنیه در طول روز مدیتیشن کن و بخواب یه همیوپات بهت معرفی میکنم چون دکترای عادی متونستن خوبم کنن البته من پیش ایشان برای مشکل بلع نرفتم اما با همیوپاتی خوب شدم از المان اومده بود و دوباره رفت الان نیست ایران 

دکتر اخوان سرچ‌کن ادرس و شماره اش میاد ایشان ایرانند شای بتونه کمکت کنه

خوب اگه مشکل ذهنیه در طول روز مدیتیشن کن و بخواب یه همیوپات بهت معرفی میکنم چون دکترای عادی متونستن ...

من بعد از عمل جراحی این جوری شدم

و برام سوال هست اگر مشکل ذهنی هست

پس چرا باید فیزوتراپی مخصوص بلع رو انجام بدم 

و یک سری حرکات گردن توی خونه

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم

سلام عزیزم  حالت هات چجوری هست؟

برای من اینجوره که مثلا انگار یادم میره چجوری باید غذا رو قورت بدم.

بیش تر هم مثلا زمانی که ماکارانی رشته ای، سبزی خوردن یا رشته های اش رو می خوام بخورم مشکل دارم.

دوسه بار سبزی خوردن داشت تو گلوم گیر می کرد.یکی دو بار ماکارانی.یکی دو بار هم رشته ی آش.

یه بار هم‌ داشتم چایی نبات می خوردم (با این نبات هایی که نخ داشت.) نخ اش داشت گیر میکرد تو گلوم.

مثلا نون پنیر رو مخصوصا اگر نون بربری یا سنگک باشه هی باید گاز بزنم تا کوچیک شه بخورم.

برای من بیش تر ایناس که گفتم. حالا نمیدونم دقیقا اختلال در بلع دارم یا نه.

خوب اگه مشکل ذهنیه در طول روز مدیتیشن کن و بخواب یه همیوپات بهت معرفی میکنم چون دکترای عادی متونستن ...

اسم دکتری که از المان امد چی هست عزیزم 

ادرس یا شماره اش رو دارید؟

خیلی این اختلال بلع عذابم میده

۴ سال هست درگیرش هستم 

واقعا روز خوش توی این ۴ سال نداشتم 

وزنم رسید به ۴۱ کیلو

همیشه که نمیشه بخوابم واقعا تشنگی عذابم میده در طی روز

برای من اینجوره که مثلا انگار یادم میره چجوری باید غذا رو قورت بدم. بیش تر هم مثلا زمانی که ماکاران ...

عزیزم من هستم با همین علائم شروع شد

اول یک دونه برنج گیر کرد توی گلوم اصلا بدنم قفل میکرد از ترس  

تا بعد خودش اروم رفت پایین 

بعد یک ذره خیار خیلی ریز هم بود

بعد اب 

و دیگه شروع شد این اختلال لعنتی