2777
2789
عنوان

اونايي كه خونه خريدن بيان مارو هم راهنمايي كنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 162 پست
همسرم اومد خواستگاریم 5 روز بود از سربازی اومده بودسال 96  و یه پراید هاچبک داشت و میگفت وقتی گ ...

شما رو حمایت کردن .خوشبحالتون....

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
شوهر منم همش میگفت ما؟؟؟اخه ما میتونیم خونه بخریم .تو پرتوقعی که میگی خونه بخریم .البته الان کلا الز ...

آره همسر منم همینه میگه چه خوب شد خریدیم ولی یادش نیس من بیچاره شدم تا قبول کنه  

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟!!!!!!

نمیدونم چندبارم پرسیدم گفته فرقش چیه ب اسم‌ من باشه یا اون 

الان ۳ تا خونه ب نام مادرشوهرمه خونه ی ک برادرشوهر مجردمم خریده ب اسم‌اونه  درسته مادرشوهرم براش خریده ولی خب اینا ارثیه ک از پدرشون رسیده با حقوق اون خرید

آره همسر منم همینه میگه چه خوب شد خریدیم ولی یادش نیس من بیچاره شدم تا قبول کنه    

واااای منم جون به لب شدم ...10 تومن کم داشتیم هی میگفتم یه کاری بکن میگفت چی کنم .اخرشم رفتم از مامانم گرفتم

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
اره قبل عید باید بگیریم فقط راهنماییم میکنی کجا با قیمت پایین گیرم میاد برم برنامه دیوار رو چک کنم

ديوار خوبه براي اينكه ببيني قيمتا در چه حدين اما بايد بري بنگاه تو ديوار خيلي ها قيمت فضايي ميزارن خيلي ها فروشنده نيستن ميري ميبيني يه خونه گيرت اومد عالي

ببين يه مورد ديگه اگه اشنايي داري كه مهندس عمرانه و مهر نظام داره ميتونه بهت خونه هايي رو معرفي كنه كه صاحباش پيش فروش ميكنن اينم يه راهيه

همسرم اومد خواستگاریم 5 روز بود از سربازی اومده بودسال 96  و یه پراید هاچبک داشت و میگفت وقتی گ ...

چه قشنگ خدا هواتون رو داره

شما هركدوم درامد ماهيانتون چقدره؟

واااای منم جون به لب شدم ...10 تومن کم داشتیم هی میگفتم یه کاری بکن میگفت چی کنم .اخرشم رفتم از ماما ...

چه مامانو باباهاي مهربوني دارين

من و همسرم رو هيشكي نمي تونيم حساب كنيم 

فقط منو همسرم و خدا😞