2777
2789
عنوان

اونايي كه خونه خريدن بيان مارو هم راهنمايي كنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 162 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین وضعیت من جوری بود که همسرم میگفت از فکر خونه بیا بیرون ما نمیتونیم خونه دار بشیم از زندگیت همین ...

شوهر منم همش میگفت ما؟؟؟اخه ما میتونیم خونه بخریم .تو پرتوقعی که میگی خونه بخریم .البته الان کلا الزایمر گرفته حرفتشو یادش نیس😂😂😂

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
شوهر منم همش میگفت ما؟؟؟اخه ما میتونیم خونه بخریم .تو پرتوقعی که میگی خونه بخریم .البته الان کلا الز ...

اكثر مردا همينن معتقدن بايد يه پول قلمبه بزارن تو جيبشون بعد خونه بخرن اما ما خانوما نبايد كوتاه بيايم

جزئياتشو ميگين  چقدر پس انداز چقدر وام چقدر درامدتتونه؟

همسرم اومد خواستگاریم 5 روز بود از سربازی اومده بودسال 96  و یه پراید هاچبک داشت و میگفت وقتی گل خواستگاریو خریده 100 تومن مونده تو جیبش 

روز خواستگاری مامانش گفت من یه زمین دارم میدم به پسرم حدود قیمتش 80 تومن میشه ولی همسرم تونست 100 تومن بفروشه 

یه 30 تومن هم یه جایی باباش میخواست از یکی بیخیالش شده بود همسرم رفت زندش کرد 10 تومن هم خودش جمع کرده بود گذاشت بانک 50 تومن وام گرفت 

پرایدو فروخت گذاشت بانک مسکن وام اولیا منم 40 تومن از مامانم اینا گرفتم منم گذاشتم تا وام 160 تومنی بگیریم 

بعد تو این حین یه یه کاری با پسر عموش انجاک داد 50 تومن پول دستش اومد یه مسافرت ترکیه رفتیم و بقیشو هم من 10 تومن گذاشتم روش یه 206 خریدیم منم قرعه کشی داشتم حدود 100 تومن هم من کمک کردم 

100 تومن مادر بزرگش وقتی خونه خریدیم قرض داد بهمون 

خونمون 600 تومن بود 120 تومن وام داشت ما دیگه پولامونو از بانک مسکن کشیدیم بیرون و وام نگرفتیم 80 هم کسی که ازش خونه خریدیم گفت میخوام یک سال بشینم به عنوان رهن نگه دارین در حالی که رهن خونمون اون موقع 130 تومن بود ولی قبول کردیم 

40 تومنه مامانمو هم گذاشتیم روش و جور شد خلاصه پوله 

بعد 3 ماه خدارو شکر هم قرض مامان بزرگ همسرمو دادیم هم ماشینمون 206 سال 93 بود یه 206 سال 96 خریدیم 

امسال هم 40 تومنه مامانمو پس دادیم 

طلا نفروختم برای خونه جز یه دستبند که 19 تومن شد اونم همسرم ماه قبلش 40 تومن برای یه کاری شریک شد وگرنه اونم نمیفروختم 

ولی 206 رو دو ماه پیش برای مستاجره فروختیم ماه پیش یه لیفان ولی باز همسرم خرید البته ماشین منم فروختیم گذاشتیم رو پولش 

خدایا شکرت...   
از نظر من خونه ارزش داره حالا ميتوني هشتگرد هم بخري بده اجاره ببين اولين خونه رو كه بخري خودش ميشه ...

انشالله که خیره و بشه بخریم. پدر شوهرم خیلیییی خیییلییی پول داره و قول داده بود مثلا خونه بزاره واسه پسرش الان کلا یه فسقل کمک نمیکنه واسه خونه دار شدن ما هییییچ 

اره گلم ولی چرا خودمون گول بزنیم تو این اوضا مملکت که به زور مردم فقط میتونند شکم خودشون سیر کنند و ...

شوهر من کارگره ولی خداروشکر شد .باور کن ماشینم حتی نداشتیم و نداریم ولی سعی کردیم خیلی ولخرجی نکنینم .البته ما خونه ی پدرشوهرم میشینیم و ماهی 200 اجاره داریم میدیم فقط .ولی ذره ذره جمع کن .حتی شده سکه پارسیان بخر .من پاگشاهامو سکه پارسیان میخریدم و خدجش نمیکردم .مامانم عیدی چله ای و....میاورد جمع میکردم

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
انشالله که خیره و بشه بخریم. پدر شوهرم خیلیییی خیییلییی پول داره و قول داده بود مثلا خونه بزاره واسه ...

مهم نيست ما هم خوديم خونه خريديم از هيچ كسم كمك نگرفتيم

شما هم ميتوني فقط اگه ميخاي بخري قبل عيد بگير

احسنت جزئيات بگو از فكراي بزرگت كه عملي شدن بگو

ببین من طلا زیاد داشتم از همش گذشتم و اینکه خیلی جاها قناعت کردم ولی نگذاشتم زیاد بهمون سخت بگذره مثلا درسته که دیگه نمیتونستیم مسافرت آنچنانی بریم ولی سفرای دوسه روزه ی کم خرج میرفتیم برای روحیمون هم خوب بود

اللهم عجل لولیک الفرج
مهم نيست ما هم خوديم خونه خريديم از هيچ كسم كمك نگرفتيم شما هم ميتوني فقط اگه ميخاي بخري قبل عيد بگ ...

اره قبل عید باید بگیریم فقط راهنماییم میکنی کجا با قیمت پایین گیرم میاد برم برنامه دیوار رو چک کنم