2777
2789

نوشته بدون شکر و شهد توت و آرد جو واقعیه ؟؟؟؟آخه قیمتش پایینه

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهر شهد توت کجا بود 

من به بیسکوییت چند غله ی ستاک خرید ۱۵۰ تومن  کوچیکم هست یکم از ساقه طلایی بزرگتر    روش نوشته شکر داره.  ولی میگه رژیمیه 😄

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
شهد توت چیه؟

شیره توت 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

نه خواهر شهد توت کجا بود من به بیسکوییت چند غله ی ستاک خرید ۱۵۰ تومن کوچیکم هست یکم از ساقه طلایی ب ...

مال من 33 تومن بود 

ببین اینا حتی اگه شهد توت هم باشه کالریشون فرقی با بیسکوئیت معمولی نداره 

اصلا ما چیزی به نام بیسکوییت رژیمی نداریم حتی اگه کاملا از جو و شهد توت و اینجور چیزا باشه 

چون اینا اغلب کالری هاشون بالاتر از بیسکوییت معمولیه 

بحث سلامت بودن فرق داره 

اگه رژیم گرفتی سمت این چیزا نرو 

خیلی ها رو دیدم تو رژیم غذایی به جای سس دو سه قاشق روغن زیتون رو غذا میریزن خوب روغن زیتون که کالریش از سس بالاتر 

درسته خیلی سالم تر هست ولی باعث نمیشه که لاغر بشی