2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بازاریابی خودت داره که چجوری مشتری جلب کنی. هر چیزی مشتری خودشو داره اینکه از تو بخرن یا جای دیگه بستگی به خودت و تواناییت داره

اگه میخوای برا سرمایت ریسک نکنی تولیدی هایی که جنس امانی میدن پیدا کن یا مشارکت در فروش

بستگی به بازاریابی خودت داره که چجوری مشتری جلب کنی. هر چیزی مشتری خودشو داره اینکه از تو بخرن یا جا ...

عه مگه دارم چنس امانی بدن؟؟؟ میشه محبت کنی راهنماییم کنی عزیزم

عه مگه دارم چنس امانی بدن؟؟؟ میشه محبت کنی راهنماییم کنی عزیزم

تو پیجای اینستا زیاد دیدم که جنس از اونا باشه، بازاریابی و فروش با تو که درصد فروش بگیری یا بعضی جاها اجازه میدن اجناسی که نتونستی بفروشی رو ببری با چیز دیگه تعویض کنی، چند تا پست اینجوری سرچ بزنی اینستا خودش موارد مشابه بهت نشون میده یا حضوری رفتی تولیدی ها سوال کن ببین شرایطشون چجوریه

من تو کار پوشاک نیستم زیاد پیگیرش نبودم ولی فروشگاه اسباب بازی داریم اجازه مرجوعی کالا داریم