2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی بیایدببینیم چند نفریم اینجا صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انارجانم همه چیز رو در ی جا عمومی نگو ... ی وقتی شناسایی میشی ... چ میدونم میگم دردسر نشه برات اجی&n ...

آره راست میگی باشه عزیزم

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘
@تارایی1398     این خانوم ۲۴ ساعته در حال سابیدنه خونس

😄😄😄😄چرا حرص میخوری نکنه خواهرشوهرمی😄😄😄

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم زنجانیم عزیزم 😍اون کاربری هم که تگ کردی عشق منه خیلییی ماهه😘💗

فدای مهربونم خواهری گلممممممم😘😘😘انقدر خوشحال شدم اینجاییی😄😄😄😄😄

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من قبلن مثه شما بودم  از وقتی با این خانوم دوس شدم خیلی حالم خوبه  ایشون تبریزن من زنجا ...

قربونت خواهری گلم ....خوبی از خودته ....تو که بهترینی 😘😘😘😍😍😍

والا بولمورم بیر یول تاپسان منده ده

والا من اصلا داریخمارام الله کمکلیغنان😄😄اوزده تبریزلیم ...ایندی گلمیشم مرنده گلین ...دوهفته ای یه بارم میرم تبریز از صبح تا شب برمیگردیم با شوهریم....حالا ماهی یه بارم میرم سه چهار روز می مونم برمیگردم .......بقیه روزا تو خونم هیشیکیم دوبرم نیس ....خیلیم خداردشکر حالم خوبه خوبه

منم نمیتونم به کارام برسم همیشه دپرسم افسرده خیاط هم هستم نمیتونم به خیاطی برسم فقط دوست دارم ی جا دراز بکشم فقط تنها باشم حوصله آشپزی ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنم زیاد از خونه بیرون نمیرم بقول استارتر شوهرم قلب قارا هستش 

زن باید خوشگل باشه👧سفیدو کمی چاق👍😆
والا من اصلا داریخمارام الله کمکلیغنان😄😄اوزده تبریزلیم ...ایندی گلمیشم مرنده گلین ...دوهفته ای یه ...

چه پرانرژی بده یه کمی به ما از اون انرژیت

والا من اصلا داریخمارام الله کمکلیغنان😄😄اوزده تبریزلیم ...ایندی گلمیشم مرنده گلین ...دوهفته ای یه ...

افن والا انرژییت عالیه خوشبحالت

من نامزدم خونواده نامزدم هوراند هستن رفتنی اونجا کم میمونه دق کنم 

منم نمیتونم به کارام برسم همیشه دپرسم افسرده خیاط هم هستم نمیتونم به خیاطی برسم فقط دوست دارم ی جا د ...

قلب مشکی چقدر زیاد شده هااااا😉

فدای مهربونم خواهری گلممممممم😘😘😘انقدر خوشحال شدم اینجاییی😄😄😄😄😄

خدا نکنه عشقممم😘💗

من همه جا هستم...نازنین اینجا نازنین اونجا نازنین همه جا😂😂😂

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔