2777
2789
عنوان

عقب انداختم

149 بازدید | 43 پست

از بیست آذر تاحالا پریود نشدم 26 دی از منفی شد بیبی چکم منفی بود امروز بعد 12 روز رفتم دکتر میگه عفونت داری الانم زیر دلم شدید درد میکنه ویتامین دی مم کمه 6 بود البته ازمایش مال شهریور  امروز باید برم سونو گرافی امکان اینکه حامله باشم صفره اگه باشم عفونت واسه بچه بده اگه هم نباشم بعد چند وقت میتونم حامله شم عفونت کی خوب میشه خیلی ناراحتم😔

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

کی.مثل منه یا تجربه داره دلم خیلی درد میکنه 😭

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهاتو درست مصرف کن زود خوب میشه نگران نباش همینکه خوب شد میتونی اقدام کنی

شما چیکار کردی باردار شدی

منم آخرین پریم ۲۰ آذر بوده.یه هفته پیش بیبی بعد نیم ساعت هاله انداخت ولی از نرفتم.یه بیبی بزن یا از بده که اگه منفی بود اول عفونت درمان سه.اگرم بارداربودی هم برای عفونت دکتر دارو میده

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم آخرین پریم ۲۰ آذر بوده.یه هفته پیش بیبی بعد نیم ساعت هاله انداخت ولی از نرفتم.یه بیبی بزن یا از ...

امروز میرم سونو شمام زود تر برو از بده بری تحت نظر ایشالا به مبارکی باشه و خوشی

منم زود زود عفونت می‌گرفتم.هیچی مثل لیمو ترش نبود جلوی عفونت رو میگیره 

چجوری لیمو ترش استفاده کردی 

امروز میرم سونو شمام زود تر برو از بده بری تحت نظر ایشالا به مبارکی باشه و خوشی

قربونت.اخه سر بارداری قبلیم سه بار از دادم الان می‌خوام ده روز بگذره که جواب از قطعی باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
شرتاتو تند تند اتو کن روزی دوبارم عوض کن حتما حتما بیکینیتو اصلاح کن داروهاتم بخوری یکی دوماهه اوکی ...

آفرین اینم خیلی کارسازه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
شرتاتو تند تند اتو کن روزی دوبارم عوض کن حتما حتما بیکینیتو اصلاح کن داروهاتم بخوری یکی دوماهه اوکی ...

اتو کردن خوبه نشنیده بودم ممنون