2777
2789
من یکی رو حضوری رفتم یکساعت حرف زد و همه چیز رو که از گذشته بود و خیلی چیزا که توی این سه ماه که از ...

اوه چه گرون این نیم ساعت 40 دقه بستگی به فالت داره قبلا 20می گرف دیه گرونش کرد

صبر اوج احترام به حکمت خداست ❤️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینجاس که به جای اینکه چشمتون رو باز کنید و دست از خرافه پرستی بردارید فقط بلدید بگید برو بیرون ...

سخت نگیر، واسه سرگرمی و فان هر از گاهی خوبه، حالا نمی خواد حتما خیلی اعتقاد داشته باشی. 

من تا حالا فقط یه بار واسه سرگرمی با دوستم رفتم و خب وقتی از یسری چیزها که تو زندگی اتفاق افتاده میگن آدم یه حسی میشه، باحاله

به فالگیر دوم زنگ زدم تا راست و دروغ حرفای اولی رو بسنجم🤣

مرسی.. خودت فال گرفتی پیشش؟! چند درصدش از آینده برات اتفاق افتاد؟! 

زمانی ک می خواستم گواهینامه بگیرم بهم گف یه چیر آموزشی می خوای بری بهم گف یه پول قراره گیرت بیاد میلد ولی با دردسر و اعصاب خوردی گف کارت به دادگاه کلانتری می افته این 3 تا از برج 4 تا حالا برام افتاده 

مرسی.. خودت فال گرفتی پیشش؟! چند درصدش از آینده برات اتفاق افتاد؟! 

می گف شوهرت ‌‌شغلش یه جوریه ک با ماشین سنگین سر و کار داره میگم ک حرفاش تقریبا درسته 

زمانی ک می خواستم گواهینامه بگیرم بهم گف یه چیر آموزشی می خوای بری بهم گف یه پول قراره گیرت بیاد میل ...

من تو دوراهی ادامه زندگی و طلاق موندم😔میخواستم بدونم آخرش چی میشه بکجا میرسه کارم از طلاق هم میترسم