2777
2789

دخترم دو سالشه شب تا صبح چند بار بیدار میشه بااینکه شیرم نمیخوره یکبار نصف شب شیر خشک ولی خیلی اذیت میکنه کلافه شدم از دستش خودمم خواب ندارم این چه بچه ایه اخه چرا خوب نمیشه؟کسی بوده مشابه من؟کی خوب شده بجش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندوناش در اومده کامل؟ چون منم این مشکل و داشتم از دندونش بود.

یا ممکنه لوزه هاش مشکل دارن بزرگن نمیتونه راحت نفس بکشه هی بیدار میشه. 

یا اتاقشو زیاد گرم میکنید.

آهنش هم اگه کم باشه بی خواب میشه.

یا بیش فعاله . عصر ها ببرش راه بره کلی خسته شه . 

وای پسر منم همینجور بود پا میشد گریه میکرد همه رو عاصی کرده بود

رفتم دکتر گفت یک چهارم ریسپریدون بده اوایلش خوب بود ولی بعدش دوباره شروع میکرد

الان ۶ سالشه یه دوهفتس خوب شده خدا خودش صبر بده بهت

من خدایی دارم مهربان تر از حد تصور🌼🤲

واااای واسه من هزار بار بیدار میشه حسرت به دل موندم یه شب راحت بخوابه منم بتونم استراحت کنم دو سالشه ، یه بار آب و نبات میارم میخره ،یه بار شیر وسنجد، یه بار آب با شیره انگور ،گاهی وقتام آب خالی ،پدرم در اومده

منم پسرم اینطور بود هم زمانی که شیر میخورد زیاد بیدار میشد واسه شیر هم وقتی از شیر گرفتمش چند بار بیدار میشد و گاها یکی دو ساعت بیدار می موند

هیچ دارویی بهش ندادم دکتر بهش خواب آور داده بود ولی دوس نداشتم بچم خواب آور بخوره

الآن دو سال و۸ ماهشه خوب شده گاهی فقط یک بار بیدار میشه آب میخواد بعضی وقتا که اصلا بیدار نمیشه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

والا دختر منم پونزده ماهشه تا قبل یکسالگی خیلی خوب بود مثلا دوازده شب میخوابید تا هفت صبح پامیشد یه کم شیر میخورد باز م میخوابید ولی از وقتی سنش از یکسالگی زده بالا شبها خیلی تند تند بیدار میشه یعنی منم کلافه شدم خوب نمیخوابم هی تند تند بیدار میشم صبحها احساس خستگی میکنم از بس شبش خوب نخوابیدم😭یعنی دختر منم دچار اختلال خوابه ؟

وای پسر منم همینجور بود پا میشد گریه میکرد همه رو عاصی کرده بود رفتم دکتر گفت یک چهارم ریسپریدون بد ...

من تنها چیزی که روش اثر میکنه هیدروکسی زینه که اونم نهایت هفته ای یکبار بدم که عادتیم نشه

عزیزم دکتربهت چی گفت؟دخترمنم دوسال و۴ماهشه..چندباربیدارمیشه...جاییم که بریم شب بمونیم بیدارمیشه وبه ...

اخرین دکتر گف امگا 3 بده که یک هفتست دارم میدم ولی دریغ از اثررررررررررررررر

دندوناش در اومده کامل؟ چون منم این مشکل و داشتم از دندونش بود.  یا ممکنه لوزه هاش مشکل دارن بز ...

اره فقط چهارتا دندون انتهاش درنیومده که اونم فک نکنم الان بخواد دربیاد بعدم کلا از اول اینجوری  بود بدترم شده.بیش فعالی رو نمیدونم بخدا علایمش چیه؟؟؟؟

واااای واسه من هزار بار بیدار میشه حسرت به دل موندم یه شب راحت بخوابه منم بتونم استراحت کنم دو سالشه ...

ای بابا پس کی خوب میشن؟؟؟؟من خودم کارمندم هستم دیوانه شدم بقران