2777
2789
عنوان

دختر دو سالم اختلال خواب داره کسی اینحوری بوده؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
با یه غذای مقوی سیرش کن تو طول روزم نذار بخوابه شاید روز میخوابه شب بیدار میشه بچه باید خسته بشه

چندین بار این روشو امتحان کردم ولی دریغ از یکذره تاثیر چه روز بخوابه چه نه فرق نداره

والا دختر من تا قبل یکسالگی عالی بود یعنی تا صبح یک بار بیدار میشد و دیگه اگه خیلی بیدار میشد دو بار ...

من با این مشکل دوسال تمام مواجه بودم همه تعجججب میکردن میکفتم هیچ نمیخوابه دخترم ...ولی بعد ازاینکه خیلیا بهم گفتن استرسی هستی و اینرو بچه متوجه میشه از تپش قلب مادر ، چون یه مشکلی داشتم استرسشو داشتم ودرگیر بودم اون مدت.بعدش که خودم اروم شدم واقعا دیدم‌دخترم بهترشده الانم هروقت درگیری ذهنی روحی دارم اونشب دخترم هم‌درست نمیخوابه

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با این مشکل دوسال تمام مواجه بودم همه تعجججب میکردن میکفتم هیچ نمیخوابه دخترم ...ولی بعد ازاینکه ...

خب من از نه ماهگی که کلا بچه شیر نمیدم بعدم واقعا استرس خاصی تو زندگیم ندارم مهمترین اعصاب خوردی زندگیم همین خواب بچمه

خب من از نه ماهگی که کلا بچه شیر نمیدم بعدم واقعا استرس خاصی تو زندگیم ندارم مهمترین اعصاب خوردی زند ...

خب اگه واقعا خودت آرومی و بچه ایطوره حتما مشکلی داره چون دختر من دکتر بردم هیچ مشکلی نداشت.شماهم دخترت شاید معدش یا عفونت گوش یا چیز ایطوری باشه خدای نکرده.ببرش دکتر حتما

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند