دخترم دو سالشه شب تا صبح چند بار بیدار میشه بااینکه شیرم نمیخوره یکبار نصف شب شیر خشک ولی خیلی اذیت میکنه کلافه شدم از دستش خودمم خواب ندارم این چه بچه ایه اخه چرا خوب نمیشه؟کسی بوده مشابه من؟کی خوب شده بجش؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
نمیدونم بخدا دختر من از وقتی دنیا اومده همین بوده تا الان که دو سالشههههههههههههههه بدتر شده که بهتر ...
دختر من شبها نیم ساعت یکبار بیدار میشه و گریه میکنه منم شیرش میدم چند میک میخورخ وباز میخوابه،،یعنی بعضی وقتها انقد خسته ام و تند تند بیدارم میکنه دوس دارم خودمو بزنم از دستش
دختر خودم الان سه سالش تا چندوقت پیش همیطور بود.دویت عزیز بعضی بچه ها ذاتا بدخوابن.ولی درکل میگن آرامش مادر روبچه خیللی تاثیرگذاره یه مدت خودتو بیخیال کن و ارامش داشته باش درمورد نخوابیدنش بذار دست خودش .کم کم خوب میشه
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
فقط اینکه قبل خواب حتما سیرش کن و آب بهش بده و دستشویی ببر از گرسنگی و تشنگی بیدار نشه بعدشم اتاق رو زیاد گرم نکن
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
پسرمن هفت ماهشه بیس بار بیدارمیشه براشیر من فکر میکردم تا یکسالگی خوب میشه ولی الان کاملا نا امید ...
والا دختر من تا قبل یکسالگی عالی بود یعنی تا صبح یک بار بیدار میشد و دیگه اگه خیلی بیدار میشد دو بار بود ولی از وقتی از یکسالگی زده بالا نیم ساعت یکبار بیدار میشه