2777
2789
عنوان

واسه پربازدیدشدنه همشششش

479 بازدید | 55 پست

واسه اینکه تاپیکشون پر بازدید بشه هرچرتی به ذهنشون رسید تاپیک میکنن و یه عده میان گیس و گیش کشی😏😏🤔آخه بابا یه موضوع بدرد بخور یه مبحث علمی آموزشی چیزی بزنید خو...

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

بالاسهر پايين شهرو ميگى؟

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

کو گوش شنوا 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا دیروز یه دختره گف میخام داداشمو بکشم یا خودمو بعد باچی بکشم بمیریم😑😑😑

بعدش تو تایپک گفت داداشم بهم تجاوز کرده من ازش پرسیدم گف تجاوز نبوده فقط دس بهم زده در حدیم نبود که اسمشو گذاشت تجاوز

بهش درخاست دادم باهاش حرف زدم دیدم کلا چرت گفته 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران?postId=11681 ...

قفله که عشق جان تاپیک

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

مثلا میان عکس از خودشون شوهرشون یا خونشون چیزای خیلللی خصوصیتر و میزنن و کلی آدم هم میرن بازدید از این 😲🙄🙄🤔

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند