2777
2789
عنوان

واسه پربازدیدشدنه همشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 55 پست
اینجا برای درددل کردن خوبه چون کسی آدم رو نمیشناسه و خود واقعیمون هستیم و حرف میزنیم برای همین موض ...

آره خب بعضی وقتها برا هرکسی پیش میاد یه درددل یا مشورتی چیزی بکنه این خوبه ولی منظورم به اون سرکاریها... و یا موضوعهای غیرمتعارف و مسخرست که ملت همه میریزن و نظر میدن وووو...

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤐🤐😒😒😒اینجا یک سایت عمومیه شما نمیتونی افکار مردم رو کنترل کنی...بیشتر جنبه سرگرمی داره و 

لطفا از سایت عمومی انتظار مباحث سنگین علمی نداشته باشیم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
آره خب بعضی وقتها برا هرکسی پیش میاد یه درددل یا مشورتی چیزی بکنه این خوبه ولی منظورم به اون سرکاریه ...

اونا که آره

بچه ها خودشون باید تشخیص بدن

ولی در مورد خودم مثلا دیروز واقعا دلم گرفته بود و نیاز داشتم درددل کنم چون به هیچ آشنایی نمیتونستم بگم

اومدم اینجا حرف زدم راحت شدم حالم بهتر شد

اینجا از این لحاظ خیلی خوبه

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  

اوووووه تو فک کن ی مبحث علمی بزنی یا ی سوال علمی بپرسی تو نی نی سایت 

یا میترکونن یا هی این شکلکارو 😐🙄😑🙁🤔☹میفرستن ...

فقط باید بحث هیجانی مادرشوهر و خارشوهر و غیبت و خیانتتتتتت باشه تا پربازدییییید و جالب بشه براشووووون😉😆😆😆

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
به نظرم چون این موضوعات اون ذات زنونه همه ما رو قلقلک میده و نمیتونیم ازش بگذریم هر چقدرم تحصیلکرده ...

دقیقا👌من خودم خیلی کم میرم اینسری تاپیکها تاموضوعش میبینم میگم یعنی چی خرید گذاشته به من چه که نگاکنم یا عکس خودش نامزدش بهم میان یا نه یا ....چیزای اینجوری اصلا برام جالب نیستن

عزیزم من یه تاپیک واسه مشکل خواب بچم گذاشتم یک نفرم جوابمو نداد واقعا متاسفم واسه اینجا

من اگر جایی تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما نظر میدم

شاید کسی راه حلی نداشته که نظر ندادن

عزیزم من یه تاپیک واسه مشکل خواب بچم گذاشتم یک نفرم جوابمو نداد واقعا متاسفم واسه اینجا

آهان بیا ... موضوعت چی بوده دوست عزیز؟

اوووووه تو فک کن ی مبحث علمی بزنی یا ی سوال علمی بپرسی تو نی نی سایت  یا میترکونن یا هی این شک ...

آخه مهمترین بحثها هم بحث سیاسی و مذهبی و موارد مشابه  هست که سریع بسته میشه و کاربریتو از دست میدی

حتی بحثهای دیگه هم گاهی به سیاست کشیده میشه و بسته میشه

من اون تاپیک نشانه های ظهور رو دوست داشتم

داشتیم حرف میزدیم  که بسته شد

آخه مهمترین بحثها هم بحث سیاسی و مذهبی و موارد مشابه  هست که سریع بسته میشه و کاربریتو از دست م ...

عه چی بود من ندیدمش؟ اره اینم هست ...خب میگن بحث سیاسی و مذهبی ممنوع ولی اگه در حدی باشه که توهین نشه و واسه اطلاعات ادم خوب باشه چکارش دارن آخه.شاید مطالعه یسری کم باشه ولی اینجور به ملعوماتش اضافه بشه

عه چی بود من ندیدمش؟ اره اینم هست ...خب میگن بحث سیاسی و مذهبی ممنوع ولی اگه در حدی باشه که توهین نش ...

در مورد نشانه های ظهور امام زمان

خیلیا اومدن اطلاعات مستند دادن

البته خیلیام نظر شخصی شون رو گفتن و دو روز تو پربازدیدا بود و منم شرکت کردم تو بحث و عالی بود

فرداش اومدم دیدم نیست

گفتن به سیاست کشیده و تعطیل شده

در مورد نشانه های ظهور امام زمان خیلیا اومدن اطلاعات مستند دادن البته خیلیام نظر شخصی شون رو گفتن ...

چه جالب و چه حیف که ندیدم و میگید تعطیلم شده...من دوست دارم در اینموردا نظرات موافق و مخالف البته اصولی و علمی نه غرض مرضی رو بدونم و بشنوم

چه جالب و چه حیف که ندیدم و میگید تعطیلم شده...من دوست دارم در اینموردا نظرات موافق و مخالف البته اص ...

جایی تاپیک اینجوری دیدم صدات میکنم

شما هم اگه دیدی منو صدا کن

جایی تاپیک اینجوری دیدم صدات میکنم شما هم اگه دیدی منو صدا کن

ممنونم باشه حتما فقط من بلد نیستم صدا زدنو🙈میشه برام بگید برم کجا و چجورییه