واسه اینکه تاپیکشون پر بازدید بشه هرچرتی به ذهنشون رسید تاپیک میکنن و یه عده میان گیس و گیش کشی😏😏🤔آخه بابا یه موضوع بدرد بخور یه مبحث علمی آموزشی چیزی بزنید خو...
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
اینجا برای درددل کردن خوبه چون کسی آدم رو نمیشناسه و خود واقعیمون هستیم و حرف میزنیم برای همین موض ...
آره خب بعضی وقتها برا هرکسی پیش میاد یه درددل یا مشورتی چیزی بکنه این خوبه ولی منظورم به اون سرکاریها... و یا موضوعهای غیرمتعارف و مسخرست که ملت همه میریزن و نظر میدن وووو...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوووووه تو فک کن ی مبحث علمی بزنی یا ی سوال علمی بپرسی تو نی نی سایت
یا میترکونن یا هی این شکلکارو 😐🙄😑🙁🤔☹میفرستن ...
فقط باید بحث هیجانی مادرشوهر و خارشوهر و غیبت و خیانتتتتتت باشه تا پربازدییییید و جالب بشه براشووووون😉😆😆😆
یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
به نظرم چون این موضوعات اون ذات زنونه همه ما رو قلقلک میده و نمیتونیم ازش بگذریم هر چقدرم تحصیلکرده ...
دقیقا👌من خودم خیلی کم میرم اینسری تاپیکها تاموضوعش میبینم میگم یعنی چی خرید گذاشته به من چه که نگاکنم یا عکس خودش نامزدش بهم میان یا نه یا ....چیزای اینجوری اصلا برام جالب نیستن
آخه مهمترین بحثها هم بحث سیاسی و مذهبی و موارد مشابه هست که سریع بسته میشه و کاربریتو از دست م ...
عه چی بود من ندیدمش؟ اره اینم هست ...خب میگن بحث سیاسی و مذهبی ممنوع ولی اگه در حدی باشه که توهین نشه و واسه اطلاعات ادم خوب باشه چکارش دارن آخه.شاید مطالعه یسری کم باشه ولی اینجور به ملعوماتش اضافه بشه