2777
2789

ازطرف مشاورین دادگاه نامه ارجاع به روانپزشک دادن برامشکل شوهرم کسی تجربه داره چجوره؟خودمم اضطراب زیادی دارم وقتی میبینمش

مشکلتون چی بود

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبینی شدید.وسواس سردمزاجی.توی اتاق مشاوره هم مدام هولم میدادوباآرنج به پهلوم میزدوچرت وپرت میگف اونام الزام به روانپزشک دادن.درطی زندگی اذیت میکردولی امروزواقعاترسیدم ازش

خب اینا چیزای کمی نیستند، ممکنه تشخیص جدی بگیره، مثل دوقطبی، شخصیت مرزی یا پارانویید یا سوءمصرف مواد و... 

حالا تو چرا میترسی؟ 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

موضوع اینجاست که مدتیه اختلاف داریم وازهم جداییم به خاطررفتارای نامتعادلش من درخواست نفقه کردم فرستادن مشاورمشاورهم گف فقط روانپزشک شوهرت طبیعی نیست منتهی خودتم استرس شدیدت مشخصه

خب اینا چیزای کمی نیستند، ممکنه تشخیص جدی بگیره، مثل دوقطبی، شخصیت مرزی یا پارانویید یا سوءمصرف مواد ...

هرازگاهی خواهراش زنگ میزنن وفحش های ناموسی بهم میدن .مدامم بهم تهمت میزنه خودش.میترسم بلایی به سرم بیاره چون هی میزدپهلوم میگف توفقط برگردآخ جون برگردمیگفتم توکه منونمیخوای میگف آزه نمیخوام ومیخندید

موادمصرف نمیکنه؟

ندیدم چیزی مصرف کنه کلاازاول خیلی سردبوداصلانمیتونس ارتباط برقرارکنه انگارکه خودشم ازچیزی رنج ببره.من اوایل نمیدونستم چشه مدام توخودم دنبال ایرادبودم آخه خیلی بهونه میگرف وایرادمیزاش بعددیدم نخیراین واقعارقتاراش طبیعی نیس

شاید هم داره خودشو میزنه به دیوونه بازی که بدون مهریه و نفقه جدابشی‌.

اگه رفتاراش یهویی غیرطبیعی شده حتما کسی بهش‌مشورت داده یا وکیل بهش‌گفته اینطوری راحت ترجدامیشی

از اول مشکل جنسی داشتند؟؟ مشاور متوجه شد ؟

والاتوعقدکه خودشوخیلی هات نشون میدادولی متوجه شده بودم یه چیزایی هس اماچون هرروزیه مدله وهی عوض میشه جدی نگرفتم امابعدازدواج فهمیدم که دوس داره مکقع رابطه آزارم بده ولذت میبره.