2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا زود بیایید

259 بازدید | 52 پست

بچه هایی که عمل کردید میشه جوابمو بدید 

وقتی عمل کردید بینی تون تا کی بود میداد؟؟بوش مثل چی بود؟،

ترشح داشتید؟؟

وقتی با گوش پاک کن تمیز میکردید کثیفی خارج میشد یا نه تمیز بود 

تو روخدا جواب بدید خیالم راحت شه برم درس بخونم 

شرمنده یکم زود جواب بدید ۴ فصل مونده برم بخونم😢

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بو رو تا شیش ماه داشت  آره کثیفی خارج میشد واسه من بیشتر خون بود

ترشح سفید چی داشت که بو داشته باشه؟؟

میشه دقیق بگی بوش چطوری بود من نمیدونم میخوام اگه مشکل داره فردا برم دکتر 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق یادم نمیاد  عین بوی چس بود😂😂😂همش فکر میکردم یکی چسیده که متوجه شدم بوی دماغمه  ت ...

برای منم بو میده رو مخمه 

همش با گوش پاک کن تمیز میکنم 😷😷😷

من اصلا ترشح و بو نداشتم 

خوش به حالتون😔

تا ۴ماه بو میداد .دکترم گفت بخاطر نخ بخیس که گویا از روده گاو و گوسفند درست میشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مگه بعد عمل بینی بو میده؟؟؟؟بوی چی؟؟

اره😷

تا ۴ماه بو میداد .دکترم گفت بخاطر نخ بخیس که گویا از روده گاو و گوسفند درست میشه

ترشح یا کثیفی چی؟؟

خوش به حالتون😔

عادیه بابا بیخیالش شو به مماخ خومشلت فکرکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است