2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا زود بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر ۹ماه پیش منم مثل تو بودم یه اتفاق کوچولو میوفتاد بدو بدو میرفتم مطب .چون تجربه کردم میگم س ...

با ساختار کار ندارم هر چی بوده شده 

میترسم عفونتی چیزی باشه 

اخه بعد ۵ ماه که نباید ادامه داشته باشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
انحراف داره دیگه الان بینی من

منم بینیم به چپ انحراف داشت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

با ساختار کار ندارم هر چی بوده شده  میترسم عفونتی چیزی باشه  اخه بعد ۵ ماه که نباید ادام ...

هر چند وقت ی بار میری پیشش ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هر چند وقت ی بار میری پیشش ؟

اخرین بار ۱۷ ابان رفتم گفته ۱۷ بهمن بیا 

ولی من میخوام برم پیش یه دکتر دیگه نشون بدم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اخرین بار ۱۷ ابان رفتم گفته ۱۷ بهمن بیا  ولی من میخوام برم پیش یه دکتر دیگه نشون بدم

دکتر دیگه میپذیره؟ازت ویزیت میگیره .برو پیش خودش دادو بی داد کن البته اول اروم صحبت کن .من بینیم بخیش جوش نمیخورد یکم جروبحث کردم ترسید مریضاش بپرن گفت بخدا میگیره نگران نباش همونم شد😂