2777
2789
عنوان

آقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 79 پست
منم با پدرم اختلاف سنیم زیاده ولی رابطمون مثل دوتا دوسته از اون مهم تر اینه که عمم به امید این از دن ...

خیلی باحال گفتی من مراقب پسرش باشم 😂😂😂😂

برعکسه که، اون باید تورو ترو خشک کنه خخخ

شوخی کردم حرف من همونه که پستهای قبلی بهت گفتم 

عاقلانه تصمیم بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تاپیکمو خوندی؟ خدایی سرکار نیستید

اره خوندم

توداری شرایط وموقعیتو بهونه میکنی یاشاید داری خودتو فدای بقییه میکنی اگه میشنوی نکن اینکارو 2سال دیگه پشیمون میشی چون مهم ترین چیز توزندگیت خودتی  منم یه پسرخاله داشتم توهمچین موقعیتی حتی خودکشی هم کرد ولی من حاضر نبودم زندگیمو نابود کنم..ولی زندست الان به خودش اومده داره زندگی میکنه

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون
خیلی باحال گفتی من مراقب پسرش باشم 😂😂😂😂 برعکسه که، اون باید تورو ترو خشک کنه خخخ شوخی کردم حرف ...

من تو عمرم مرد احساساتی ندیدم و اون تنها مرد احساساتی مهربونه اما مشکلم اینه که آیا بعدا از زندگی با اون پشیمون میشم

من تو عمرم مرد احساساتی ندیدم و اون تنها مرد احساساتی مهربونه اما مشکلم اینه که آیا بعدا از زندگی با ...

توالان 17سالته احساساتی نپخته فک میکنی بهترین مرد توزدگیت اونه بزایه 5سال بگذره به حال الانت میخندی

اره خوندم توداری شرایط وموقعیتو بهونه میکنی یاشاید داری خودتو فدای بقییه میکنی اگه میشنوی نکن اینکا ...

اگه الان بخوام احساسمو تو همین سن بگم بهش دوسش دادم و هر موقع میبینمش قلبم ویبره میره منتظرم ببینم دو سال دیگه همین موقع واقعا اینجوریم یا نه تازه خودکشی نمیکنه 

اگه الان بخوام احساسمو تو همین سن بگم بهش دوسش دادم و هر موقع میبینمش قلبم ویبره میره منتظرم ببینم د ...

توکلا بااختلاف سنی مشکل نداری؟

توالان 17سالته احساساتی نپخته فک میکنی بهترین مرد توزدگیت اونه بزایه 5سال بگذره به حال الانت میخندی

عشقم من حتما برای این شرایط میرم یه مشاوره خوب فقط تو دعا کن اگه نشد اون حالش خوب باشه و زندگی کنه من به جاخالیلم نیست مشکلم اونه

عشقم من حتما برای این شرایط میرم یه مشاوره خوب فقط تو دعا کن اگه نشد اون حالش خوب باشه و زندگی کنه م ...

برات که دعا میکنم ...ولی خداوند انسان رامختارافرید  

اینهمه تو این تاپیک زرزر کردم برای همین عزیزم

اخه یه جوری میگه دلم میریزه انگارعین خیالت نیست ...توباید طرفو باهمه شرایط وموقعیتش دوست داشته باشی اگه اینجوریه توباید باسنشم مشکل نداشته باشی

من فقط میخوام کمکت کنم اینقد ازاین موردادوروبرم هست که عین چی پشیمونن وزنگیشون نابودشده ومیگن ای کاش به عقب برگردیم اعصابم خردمیشه....البته شاید اون اقا خوشبختت کنه من قضاوت نمیکنم

خدایی اگه نگران نبودم تاپیکم نمیزدم ولی جدی میگیرم تازه خدا راه جلوی بنده هاش میزاره خدایا بهترینا ر ...

انشالا برات بهترینا پیش بیاد