اخه یه جوری میگه دلم میریزه انگارعین خیالت نیست ...توباید طرفو باهمه شرایط وموقعیتش دوست داشته باشی ...
نمیدونم تکلیفم با خودم معلوم نیست من نمیدونم چی باعث و بانی این شد که این عاشق ما بشه یکی نبود بزنه تو سرش حالا اگه بگیم هم نه یه لشکر چیزی میگن میخوام تحقیق کنم ببینم شرایطی که این داره چه مشکلاتی داره بهش بگم خودش دست از سرم برداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آبجی اگر تصمیمت جدی شد حتما حتما قبل از ازدواج از یه مشاوره خبره مشورت بگیر چون زندگی مشترک تحت تاثیر خواهد بود مثلا شخصی که سنش بالاتره فکر میکنه در تصمیم گیری حق با اونه و برای شما سخت خواهد بود که همیشه حرف اخر اون بزنه ولی در کل خیلی چیزها هست تو زندگی مشترک که باعث خوشبختی یا عدم خوشبختی افراد میشه که اختلاف سن در مقابل اونها هیچه البته در مناطق کمتر پیشرفته جامعه اختلاف سنی زوج خیلی عادیه
آباد باشی ای ایران آزاد باشی ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باشی ای ایران