2777
2789
عنوان

آقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 79 پست
اخه یه جوری میگه دلم میریزه انگارعین خیالت نیست ...توباید طرفو باهمه شرایط وموقعیتش دوست داشته باشی ...

نمیدونم تکلیفم با خودم معلوم نیست من نمیدونم چی باعث و بانی این شد که این عاشق ما بشه یکی نبود بزنه تو سرش حالا اگه بگیم هم نه یه لشکر چیزی میگن میخوام تحقیق کنم ببینم شرایطی که این داره چه مشکلاتی داره بهش بگم خودش دست از سرم برداره 

نمیدونم تکلیفم با خودم معلوم نیست من نمیدونم چی باعث و بانی این شد که این عاشق ما بشه یکی نبود بزنه ...

ولی من فک میکنم توهم دوسش داری وگرنه دک کردن کاراسونیه

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا اون وقت میگه سرکار نذاشتم   من دهن خودمو جربدم ازدست که دوساعته دارم سخنرانی میکنم

گفتم که تکلیفم با خودم معلوم نیست ولش منو برو دنبال زندگیت تا صبح باید باهم حرف بزنیم تا ببینیم دردمون چیه؟

گفتم که تکلیفم با خودم معلوم نیست ولش منو برو دنبال زندگیت تا صبح باید باهم حرف بزنیم تا ببینیم دردم ...

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری والبته پشیمون نشی ....برات دعا میکنم خداکمکت کنه  

مهربون به کنار....دیوونه بازی یه چیزدیگست

اره واقعا

من همش خونم

همسرم پزشکه مهمونیای دوستانشم همه پیرمرد و پیرزنن☹

یه چندتا دوست جوون داره که مجردن هیچی دیگه حوصلم همش سر میره

اره واقعا من همش خونم همسرم پزشکه مهمونیای دوستانشم همه پیرمرد و پیرزنن☹ یه چندتا دوست جوون داره ...

مگه چن سالتونه؟

آبجی اگر تصمیمت جدی شد حتما حتما قبل از ازدواج از یه مشاوره خبره مشورت بگیر چون زندگی مشترک تحت تاثیر خواهد بود مثلا شخصی که سنش بالاتره فکر میکنه در تصمیم گیری حق با اونه و برای شما سخت خواهد بود که همیشه حرف اخر اون بزنه ولی در کل خیلی چیزها هست تو زندگی مشترک که باعث خوشبختی یا عدم خوشبختی افراد میشه که اختلاف سن در مقابل اونها هیچه البته در مناطق کمتر پیشرفته جامعه اختلاف سنی زوج خیلی عادیه

آباد باشی ای ایران  آزاد باشی ای ایران  از ما فرزندان خود  دلشاد باشی ای ایران