نیکی۹ مدیر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 عنوان اقداااااام | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 44 پست کیها تو اقدام به بارداری هستن؟ بیایین باهم بحرفیم بچه چندمه و چندوقت اقدامید؟جنسیت خاصی هم دوست دارین باشه یا فرقی نداره؟ دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند 1398/10/29 | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wweee عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 462 واااای چه بدم میاد از انتظار من تازه دوماهه عصبی شدم زود🤨 بخدادیگه خسته شدم دیگه ناامیدشدم فکرمیکنم خداهیچوقت بچه نمیده به من
89zahra عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 1783 آره قرصم دادولی فایده ای نداشت منم ، این ماه هم دوفاستون خوردم که اگه حامله بودم بمونهاز جمعه قرصام تموم شده نمیدونم کی پریود میشم معجزه زندگی من...خدایا شکرت
نیکی۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 من یه ساله اقدامم دکتر گفته این ماه باید برم عکس رنگی بگیرم و شوهرم بره آزمایش دل درد ای پریودیم ش ... عکس رنگی!! آخی میگن درد داره خدا کنه کار ما به اونجاها نرسه😖 دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
نیکی۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 بخدادیگه خسته شدم دیگه ناامیدشدم فکرمیکنم خداهیچوقت بچه نمیده به من نگو ایطور دیگه ...انشالله بزودی بیای همینجا بگی باردارم😍😍 دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
89zahra عضویت: 1398/02/11 تعداد پست: 1783 عکس رنگی!! آخی میگن درد داره خدا کنه کار ما به اونجاها نرسه😖 ان شاءالله که نمیرسه و انتظارت طولانی نشهاسترس نداشته باش و سعی کن بهش فک نکنیکاری که من نمیتونم انجام بدم ... معجزه زندگی من...خدایا شکرت
wweee عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 462 نگو ایطور دیگه ...انشالله بزودی بیای همینجا بگی باردارم😍😍 خداازدهنت بشنوه دلم برای شوهرم میسوزه خیلی بچه دوس داره
نیکی۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 ان شاءالله که نمیرسه و انتظارت طولانی نشه استرس نداشته باش و سعی کن بهش فک نکنی کاری که من نمیتون ... امروز قراربود اقدام کنم باورت میشه دیشب تاصبح نخوابیدم🤣🤣شوهرم هم خونه نبود شب کار بود دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 من دوسال و هفت ماهه اقدامم این ماهمم ازدست دادم مهمون داشتم هوووووف 😔 من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
نیکی۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 من دوسال و هفت ماهه اقدامم این ماهمم ازدست دادم مهمون داشتم هوووووف 😔 آخی عزیزم 🙁🙁این مهمونای بدموقع چقد رو اعصابن😏 دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 آخی عزیزم 🙁🙁این مهمونای بدموقع چقد رو اعصابن😏 من ماه بعد میرم برای ای وی اف شاید. این ماه نتیجه میگرفتم و طبیعی باردارمیشدم خیلی ناراحتم من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
جوونه74 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 561 منم ۸ماهه اقدام کردم نشده همسرم تازه ازمایش داده یه مقدار کم تحرکی اسپرم داره الان قرص میخوره خدا کنه مشکل همین باشه وبامصرف قرص خدا دامن مارم سبز کنه درحق هم دعا کنیم .پریودام ۲۸روزست امروز روز نهم دوره هستم از فردا اقدام میکنم
نیکی۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 من ماه بعد میرم برای ای وی اف شاید. این ماه نتیجه میگرفتم و طبیعی باردارمیشدم خیلی ناراحتم انشالله بسلامتی.من یه دختر دارم دلم پسر میخواد ایندفه😜استرس جنسیتو دارم الانم فقط تو روز تخمک گذاری اقدام میکنم دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 انشالله بسلامتی.من یه دختر دارم دلم پسر میخواد ایندفه😜استرس جنسیتو دارم الانم فقط تو روز تخمک گذاری ... انشاالله هرچی صلاحته خداهمون و بهت بده من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
نیکی۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 1770 منم ۸ماهه اقدام کردم نشده همسرم تازه ازمایش داده یه مقدار کم تحرکی اسپرم داره الان قرص ... اسپرم مرد خیلللی مهمه اگه خودت مشکل نداشته باشی مطمنا جواب میگیرید خدا ایشالله دامنتو سبز کنه بزودی . دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 ابن ماه دوممه بچه دومم هست😁دودلم حامله نشمم مهم نیست البته فعلا خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍