2777
2789
عنوان

اقداااااام

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 44 پست
اسپرم مرد خیلللی مهمه اگه خودت مشکل نداشته باشی مطمنا جواب میگیرید خدا ایشالله دامنتو سبز کنه بزودی ...

والا تا جایی که تحت نظر بودم و ازمایش دادم وسونو شدم مشکل نداشتم فقط عکس رنگی نگرفتم .دکترم گفت بعد ۷ماه برای شوهرت از مینویسم که خیلی جزئی کم تحرکی داره دعا کنید این ماه نتیجه بگیریم 

ابن ماه دوممه بچه دومم هست😁دودلم حامله نشمم مهم نیست البته فعلا

شرایطمون مثل همه ماه دوم بچه دوم ولی تحت رژیم جنسیت پسرم

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فولیکولام ۱۴،۱۵بود شنیدم این قطره واسه تنبلی خوبه حالا ۲ماهه میخورم  منم یه دختر دارم اما و ...

آهان چه خوب موفق باشید👍

من دوماه

بچه ی دومی

جنسیت فرقی نداره

شوهرم مشکل اسپرم داشت این ماه ک ازمایش داد ی کم نرمال شده بود

خودمم رفتم سونو فولیکول ی دونه۱۷داشتم ۱۳و۱۴ ی دونه امپول زدم از روز ۱۳ یک شب درمیون اقدام داشتم تا ۳شب فقط یا۴شب

دیگه از شنبه رفت توقمرعقرب

ولی دوره تخمک گذاریمم تموم شده بود

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
والا تا جایی که تحت نظر بودم و ازمایش دادم وسونو شدم مشکل نداشتم فقط عکس رنگی نگرفتم .دکترم گفت بعد ...

من سونو فولیکول رفتم فولیکول بالغ داشتم

بنظرت ازمایش ذخیره تخمک واجبه بدم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من دوماه بچه ی دومی جنسیت فرقی نداره شوهرم مشکل اسپرم داشت این ماه ک ازمایش داد ی کم نرمال شده بو ...

انشالله موفق باشید و یه نی نی ناز تو راهه🙇‍😍😍

من سونو فولیکول رفتم فولیکول بالغ داشتم بنظرت ازمایش ذخیره تخمک واجبه بدم

منم تحت نظر دکتر دارم اقدام میکنم این ماه هم دوتا امپول زدم دیشب امروز ظهر اقدام داشتیم دکتر گفت دوتا فولی خوب داری دیگه نمیدونم چی بشه😖🙇‍

منم تحت نظر دکتر دارم اقدام میکنم این ماه هم دوتا امپول زدم دیشب امروز ظهر اقدام داشتیم دکتر گفت دوت ...

تو نمیدونی فولی خوب باشه یعنی مشکل تنبلی نیست دیگه؟

بنظرت نیازی به ازمایش ذخیره تخمک نیس؟

تو از دکترات نپرسیدی؟

آزمایش ذخیره تخمک هم نگارجان فکرکنم بعد از چندین اقدام و موفق نشدن میگن بدین .مگه چندبار اقدام کردین؟بالای ۶ماه اگه هست برو

تو نمیدونی فولی خوب باشه یعنی مشکل تنبلی نیست دیگه؟ بنظرت نیازی به ازمایش ذخیره تخمک نیس؟ تو از دک ...

من چون واسه تعیین جنسیت رفتم هرماه دکتر خودش امپول میده و این تخمکها که فعال میشن با امپولن وگرنه فکرکنم‌من هم تنبلی داشته باشم آخه ماه اول که رفتم گفت تخمک نداری🙁واسپ لتروزول نوشت خوردم بعدشم امپول اچ ام جی بعدش اچ سی جی

من چون واسه تعیین جنسیت رفتم هرماه دکتر خودش امپول میده و این تخمکها که فعال میشن با امپولن وگرنه فک ...

دوباره امپول نزدی و نشدی؟

خدا خودش کمک کنه 

ب امید خدا همه منتظرا زودتر مادرشن

من واقعا خسته ام و روانم بهم ریخته

حالا اگه خدای نکرده این ماه جواب نگیرم میرم پیش دکتر خوبی

دوباره امپول نزدی و نشدی؟ خدا خودش کمک کنه  ب امید خدا همه منتظرا زودتر مادرشن من واقعا خسته ...

نه این آمپول اچ ام جی واسه رشد فولیکول چتد روز بعدش هم اچ سی جی میدن بزنیم.فعلا که این ماه اقدام کردم هنوز موعد پریودم نشد. ببینم خدا چی میخاد🙇‍♀️🙃