2777
2789

من ۴ ساله منتظرم عقب مینداختم الان یکساله ونیم دیگه عقب نمیزدم ولی این ماه عقب زدم توروخدا بگین باردارم یا نه دارم دیونه میشم😭

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

هاله دارهههه😍😍دو سه روزم صبر کن دوباره بی بی بزن یا برو ازمایش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مباااااارکه عزیزم گریه نکن مثبته☹💐

ایشالا ۹ماه دیگ صحیح و سالم بغلش بگیری

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

احتمالن نی نی دختره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

آره عزیزم هاله داره انشالله که بارداری❤

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
به خدا من١۵ سالم بود ازدواج کردم از١۶ سالگی درحال اقدامم دارم دیونه میشم هرکاری شما فک کنین کردم واس ...

الآن نی نی داری دیگه ناراحت نباش عزیزم بروجشن بگیرانشالله سالمه بیادبغلت.شوهرت میدونه.

خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن