2777
2789
عنوان

خانومایی ک ازدواج موفق دارند بیاین بگین با همسرتون کجا آشنا شدید.

| مشاهده متن کامل بحث + 4502 بازدید | 224 پست
عه جدی؟اسی بیا راه حل😂

بوخودا😂

من نذر داشتم تو روضه چایی پخش میکردم نفهمیدم چی شد حاجتا قاطی شد شوهر کردم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
منم تو روضه و منبر و... چایی پخش میکنم یا از اینجور کارا اما اغلب پسراشونو میشناسم و خوشم نمیاد چندت ...

خوش برخورد باش زبون چرب و نرمم بهش اضافه کن تو اجتماع زیاد باش من این موردا رو نداشتم ولی دیدم اطرافم اونایی که اینجوری بودن شکر خدا ازدواجشون عالی بوده

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان خوشبخت باشی❤ خوشبحالت والا چه شانسی داری یکی بود تلگرام که اصن قصد ازدواج نداشت😑 یکیشم بو ...

قربونت برم عزیزم❤

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
زمانی که ما رفتیم دانشگاه اصلا موبایل مرسوم نبود همسرم ورودی 74 هستند و من ورودی 77

چه جالب! بعد ۱۸سال! منو همسرمم ورودی ۸۸ بودیم اون زمان گوشی بود ولی ما نامه میدادیم به هم☺امسال ازدواج کردیم، البته ما این ده سالو باهم بودیم

اسم کاربریتو دیدم یا خودم شوهرم افتادم من ریزه میزه اون هرکول😕همیشه هم بهم میگه فسقلمی

🤣🤣منم اینجوری دوس دارم اغلبم دوس پسرام بم میگن فسقلی

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
چه جالب! بعد ۱۸سال! منو همسرمم ورودی ۸۸ بودیم اون زمان گوشی بود ولی ما نامه میدادیم به هم☺امسال ازدو ...

10 سال مداوم دوست بودین یا مثلا جدا میشدین دوست میشدین جدا میشدین دوست میشدین؟ 

ایول از تو کلش شوهر پیدا کردن هنره خدایی  کلش دارم🤣🤣🤣

من پیدا نکردم بخدا 😐اون پیدا کرد من اصلااااا تو فاز ازدواج نبودم 

اما خب خیلی شبیه همیم واقعا واسه هم افریده شدیم 😂

من پیدا نکردم بخدا 😐اون پیدا کرد من اصلااااا تو فاز ازدواج نبودم  اما خب خیلی شبیه همیم واقعا ...

راس میگن واقعا قسمت هم بودین. 

ان شاء الله به پای هم پیر بشین

وااای خدا نکشتت خدایی تو کلش خواستگار زیاده😂😂😂 منم داشتم و داارممم همه هم ی کاره ای هستن😂😂

عه جدی؟؟ من حتی دوست هم نداشتم تو کلش اولی و اخریش شوهرم بود اونم اینقددددد سخت گرفته بودم بهش ک نگو 😂

ولی خب قسمت بود باهم باشیم 

چه جالب! بعد ۱۸سال! منو همسرمم ورودی ۸۸ بودیم اون زمان گوشی بود ولی ما نامه میدادیم به هم☺امسال ازدو ...

ای جان

ما همیدگه رو اصلا توی دانشگاه ندیدیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی