2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم رانندگی کنم!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6257 بازدید | 78 پست

روزهای اول تنها نشین. با هرکی راحتی بگو کنارت بشینه. من ماه های اول با همسرم میشستم.

بعد از اون تنها، روزهای اول مسیرهای کوتاه رو انتخاب میکردم خیلی هم استرس داشتم. ولی خوب بعد چند روز استرس میریزه و تمام. شروع تنهایی رانندگی کردم واسه افراد استرسی مثل من خیلی سخت بود. ولی شدنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین بار شوهرم گف برو تا سرکوچه برگرد هی دور بزن بیا یه چن باری رفتم برگشتم دفه اخر رفتم تو خیابون قشنگ شوهرم که دم در بود سکته کرد رفتم از کوچه پشتی اومدم دیدم نیس با دوچرخه افتاده بود دنبالم. 😁 این شد که ترسم ریخت 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
باید تنها بری تا یادبگیری خیلی اروم‌برو

میترسم تنها برم و اتفاقی بیفته

شوهرم میگه تا وقتی میترسی باعث تصادف میشی

هر وقت ترست ریخت ماشینو بردار

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
همه خانمای فامیل خودم و شوهرم رانندگی میکنن حتی پیرزناشون فقط منم که ماشین در خونست و با اسنپ میرم ...

منم تا ۲-۳ سال بعد از گواهینامه می ترسیدم بشینم. همش خواب می دیدم دارم رانندگی می کنم، بیدار می شدم می دیدم همش خواب بود 🥺🥺

آخر سر دیدم اموراتم نمی گذره دلو زدم به دریا. تو ام می تونی. اگر دوستی داری که پایه است بگو بیاد کنارت بشینه تا ترست بریزه

میترسم تنها برم و اتفاقی بیفته شوهرم میگه تا وقتی میترسی باعث تصادف میشی هر وقت ترست ریخت ماشینو ب ...

نه اینطوری فک نکن تا رانندگی‌نکنی ترست نمیریزه

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
همه خانمای فامیل خودم و شوهرم رانندگی میکنن حتی پیرزناشون فقط منم که ماشین در خونست و با اسنپ میرم ...

یه آرام بخشی چیزی بخور بعدم یکی همراهت باشه اول از جاهای خلوت شروع کن کم کم ترست بریزه من که کلا از یاد گرفتنشم می ترسم😁حالا شما خوبه بلدی 

چی کار کردی؟

یه روز تنها خونه بودم پاشدم نشستم پشت ماشین اولش آروم آروم فقط با دنده دو میرفتم بعدش هی بیشتر بیشتر چندساعت تو خیابونا دور زدم کاملا ترسم ریخت وقتی پشت تلفن ب شوهرم میگفتم اصلا باور نمیکرد تا رفتم دنبالش باورش شد

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
من اولین بار شوهرم گف برو تا سرکوچه برگرد هی دور بزن بیا یه چن باری رفتم برگشتم دفه اخر رفتم تو خیاب ...

منم یه بار جلو دندونپزشکی ماشین رو برداشتم

گفت دور نشو گفتم باشه

رفتم سر خیابون و پپچیدم تو شلوغی

یدفعه هنگ کردم

چهاراه رو قفل کرده بودم و دست و پام یخ کرده بود

میوه فروشه فکر کردمن سکته کردم پیادم کرد و ماشین رو برد کنار

دیگه تنها نرفتم

از من ك ديگه بدتر نيستى

انقدر كلاس خصوصى گرفته بودم خسته شدم

مامانم دعوام كرد همه مسخرم كردن كه بس نيس اين همه كلاس رفتي،،بابام ميگفت والا هيچ مشكلي نداري فقط ميترسي،، مامانم انقدر گفت ك يه روز دلو زدم به دريا تنهايى رفتم گفتم هر چى ميخواد بشه

یه آرام بخشی چیزی بخور بعدم یکی همراهت باشه اول از جاهای خلوت شروع کن کم کم ترست بریزه من که کلا از ...

اره باید آرامبخش رو امتحان کنم