2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم رانندگی کنم!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6256 بازدید | 78 پست
میترسم تنها برم و اتفاقی بیفته شوهرم میگه تا وقتی میترسی باعث تصادف میشی هر وقت ترست ریخت ماشینو ب ...

اینجوری هیچ وقت ترست نمیریزه باید بزنی به دل ترست،وقتی زدی به دلش می بینی هیچی نبود حالا یکی نیست این چیزا رو به من بگه😂

منم یه بار جلو دندونپزشکی ماشین رو برداشتم گفت دور نشو گفتم باشه رفتم سر خیابون و پپچیدم تو شلوغی ...

بترکی 😂 خو یه مدت هرجا میرین تو بشین پشت فرمون 

شوهرتم کنارت بشینه. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از 10 ، 11 سالگی رانندگی میکردم ، وقتی رفتم برای گواهینامه با ماشین خودم رفتم 😃  الانم سال ...

خوش به حالت

به خدا دختر خاله های منم همینطور

چطوری اینقدر دل و جرات دارین

تمام عروسای فامیا شوهرم از بچگی رانندگی کردن

فقط من بلد نیستم  

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
وقتی کسی کنارمه خوب رانندگی میکنم ولی اگر تنها باشم هنگ میکنم اصلا دست و پام یخ میکنه و خنگ میشم

ماشینتو بده من بعد هر وقت جتیی خواستی بری من میرسونمت😋.یکم شجاع باش تمرین کن من از کلاس یاد نگرفتم همسرم یادم داد خودم تمرین کردم یبار تا کمر ماشین رفتم تو میدون بعد اقاها اومدن کمکم کنن گفتن هول میدیم تو هم دنده عقب بگیر گفتم دنده عقب کدومه من فقط راه صافو بلدم🤣🤣🤣تا این حد جسارت داشتم الان دیگه خواهرامو میبرم کاشان و قم و شهرهای اطراف میریم پیکنیک یا میرم اتوبان های شلوغ تهران

یهو دیدی خوردمت😏
یه روز تنها خونه بودم پاشدم نشستم پشت ماشین اولش آروم آروم فقط با دنده دو میرفتم بعدش هی بیشتر بیشتر ...

دعا کن خدا به منم دل و جرات بده

این رانندگی شده معضل زندگی من

ماشینتو بده من بعد هر وقت جتیی خواستی بری من میرسونمت😋.یکم شجاع باش تمرین کن من از کلاس یاد نگرفتم ...

خوشم اومد ازت دمت گرم  که اعتماد به نفست زیاده،فقط اونجاش که گفتی دنده عقب کدومه😂👌

ماشینتو بده من بعد هر وقت جتیی خواستی بری من میرسونمت😋.یکم شجاع باش تمرین کن من از کلاس یاد نگرفتم ...

واویلاااااااااااااااا  

دنده عقب نمیدونستی چیه و ماشین ر بردی تو چها راه

خدایا یه درصد جسارت این خانم رو بده من

یه آرام بخشی چیزی بخور بعدم یکی همراهت باشه اول از جاهای خلوت شروع کن کم کم ترست بریزه من که کلا از ...

منم میترسیدم از یاد گرفتنش روز اولم مربیم منو برداشت برد یه جای لاکچری ماشینا اپیروس بنز پرادو مدل پایینشون ۲۰۷اینا بود.

گفتم تو چرا منو اوردی اینجا استرسم بیشتر شد اگه یه لک بیفته به اینا من چیکار کنم.

مربیم خیلی ریلکس گف نترس نمیزنی بهشون. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
دعا کن خدا به منم دل و جرات بده این رانندگی شده معضل زندگی من

حالا باز تو خوبی ، من یک سال و نیم گذشته هنوز گواهینامه رو نگرفتم ، از ترسم شش ماه ی بار میرم ی مرحله شو انجام میدم ، الان امتحان شهر مونده ، رانندگی کنم ...میترسم

خوش به حالت به خدا دختر خاله های منم همینطور چطوری اینقدر دل و جرات دارین تمام عروسای فامیا شوهرم ...

رانندگی رو از سن کم باید شروع کرد که دل و جرات داشته باشی و برات عادی شده باشه 

مثلا بابای خودم توی سن 32 سالگی گواهینامه گرفت و قبلشم بلد نبود ، الان هم جاهای شلوغ نمیره 

یا مامانم که وقتی سنش بالا بود رفت آموزشگاه یاد بگیره اما نتونست و ولش کرد 

هر جا مسافرت میخوایم بریم من پشت فرمون میشینم😄 حتی واسه توی شهر هم خودم رانندگی میکنم و میرسونمشون 

خیلی راحته ، فقط نباید بترسی ! مامانم همیشه میگه تو چجوری حواست از پشت فرمون به همه جا هست ؟